Sveatoslav Mazur: Ultimul argument al lui satana — cabaliștii planifică distrugerea Israelului

Azi eu am fost în Templul la Dumnezeu Tatăl, în biroul Lui ceresc, și Domnul Aotținitorul mi-a spus despre planul principal și final al lui satana de pe această planetă. El mi-a arătat planul, care ar trebui să fie îndeplinit în zilele apropiate.

Atunci, cînd Putin și Netanyahu au intrat într-o contracarare opozițională, iar sataniștii globali — cabaliștii vorbesc despre sfîrșitul luptei, nu ajunge doar  argumentul principal și final, care ar putea mătura Rusia și întreaga lume și, chiar mai mult, car ar putea evalua sistemul de dolar și să-i scoată sataniștii de la lovitura forțelor Divine.

Acest argument poate fi doar unul, și el deja este pregătit tainic de către performanțele celor mai înalte eșaloane ale puterii globale și, cît n-ar părea ciudat, și de evrei — habazi în Ucraina, și în special de d-l Trump, care se află sub jugul habatului Kouchner.

Să- ne aducem aminte de Adolf Hitler și misiunea lui de tăierea ramurilor uscate ale copacului generic evreu. Deci, presiunea asupra Rusiei, crearea imaginii de inamic din ea,  avionul rusesc doborît IL-20, prepararea Israelului 2.0, toate aceastea sunt părțile componente unicului plan a sfîrșitului lumii, care intenționează să organizeze sataniști sîmbătă 29 septembrie anului 2018, explodînd în Israel o bombă nucleară. Pentru că funcționarea flotei militare americane și NATO lîngă malurile Siriei este necesară doar ca o manevră diversionară. În nenumăratele rachete de croazieră și bombe ghidate, care rulează în direcția Siriei, cum mi-a arătat Domnul Atotținitorul, una va fi  cu un focos nuclear. Anume ea va cădea pe Ierusalim, pe Muntele Templului, făcînd astfel imposibilă pacea pe Pămînt. Anume această acțiune și va lansa procesul de Apocalipsă, după care, așa cum am spus Doamnul, sataniștii planifică să începe teroare în întreaga lume.

Dar lasă să nu se bucure. Forțele Luminii cunosc fiecare detaliu al acestui plan, iar SUA și aliații săi vor primi Armageddon, de la care nu se vor mai recupera niciodată.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × два =