Sveatoslav Mazur: 3 octombrie la ora 13-00 după ora moldovenească pe Pămînt se va întîmpla un miracol

Trebuie să ținem minte, că Domnul Atotputernicul nu pierde niciodată. De aceea, mîine eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru și strateg, precum și Regele Regilor și Isus Hristos celei de a doilea veniri, voi închide capcana, în care vor nimeri toți șobolanii mondiali, care pregăteau începutul războiului al treilea mondial. Desigur, textul și acțiunea însuși le voi filma într-un videoclip, pentru ca să-i fie tuturor clar ce înseamnă forțele spațiale, și cum ele funcționează pe teritoriul planetei noastre.

Între timp, o mică istorie. Acum 500 de ani în urmă, în anul 1480, în Rusia a avut loc o luptă spirituală intre Hoarda mare și Ivan Tînăr, care în istorie este cunoscută sub denumirea stăterea pe Ugra, în care nu a fost vărsată o mulțime de sînge, dar care a scos Rusia din jugului mongol-tătar. Și în această luptă  globală rolul principal a jucat Preasfînta Fecioara. Ea a fost cea care cu centura Ei spirituală a împărțit părțile războinice astfel, încît ei au pierdut ocazia de a-și exercita voința.

Aceeași acțiune a fost făcută de Iosif Stalin, cînd Germania fascistă cu întreaga Europa s-au apropiat de Moscova. Stalin, cu ajutorul icoanei Preasfintei Fecioarei, s-a adresat la esența Ei pentru apărarea Patriei sale. Și noi știm că Europa fascistă a fost înfrîntă mai întîi sub Moscova și apoi pe celelalte fronturi ale acestui război.

Care este principala forță a Preasfintei Feciore  Maicii Lumii? Puterea Ei principală este dragostea. Dragostea este puterea lui Dumnezeu. Și dacă Preasfînta Fecioara  își așterne  centura, adică își desfășoară linia iubiriei, atunci nici o putere globală nu poate depăși această linie.

Seara trecută, Preasfînta Fecioara, întrupată în Moldova, și-a publicat previziunile.

http://indigolotos.info/5842/predskazanie-presvyatoj-bogoroditsy-materi-mira.htm

Iar mîine Ea își va așterne centura, astfel, încît spiritul rău o dată și pentru totdeauna va pierde ocazia de a acționa într-un fel.

După acest moment  se va începe distrugerea lui  activă și formarea noii ordini mondiale. De aceea eu, Sveatoslav Mazur,  propun  întregii comunități mondiale  să aibă răbdare și să aștepte doar o zi, și miracolul se va întîmpla. Amin.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать − шесть =