Sveatoslav Mazur: Cabaliștii au descoperit secretul vieții veșnice!!!

În laboratoarele secrete din Chabad cabaliștii evrei au realizat visul veșnic al omenirii. Ei au găsit o cale spre viața veșnică. Acum, fără a acorda atenție legilor Divine, omul, adică  evreul, va putea,  ajungînd la bătrînețe, să se întoarcă la stadiul nașterii.

Astfel, această metodă a deschis ocazia pentru evrei să trăiască veșnic. Acum este necesar să se determine limitele acesteri posibilități. Experții spun că această limită poate fi stabilită de cabaliști ca două și jumătate de mie de ani. Căci atît de mult există  iudaismul însuși, care trebuie să devină astăzi din nou un copil,  Moshiach, și să-și înceapă din nou dezvoltarea de la zero.

Singura sarcină pe care cabaliștii încearcă să o soluționeze astăzi este cum să-l bagi pe un bătrîn care și-a trăit viața în uterul femeii, fără a-și deteriora organele de reproducere. Dar cred că cu atît de multe media și diferiți vorbitori, vor reuși să depășească și această mică problemă.

Deși a fost dificil să ne imaginăm cu o sută de ani în urmă că lumea ar putea fi trimisă înapoi, adică să îi forțeze pe bătrîni și bătrîne să se renaște din nou și din nou în nou-născuți fără a-și întrerupe soarta și memoria. Dar, de fapt, ar fi putut să o facă cel puțin teoretic.

Cred că evreimea mondială a reușit să sară peste Creatorul însuși, care, aparent, și-a construit greșit lumea. El nu a putut gîndi la viața veșnică, și a născocit cu un proces imperfect de dezvoltare, în care omul, religia, planeta, și lumea ca întreg se nasc, se dezvoltă și să moare.

Desigur, omul, ca și religia, nu vrea să moară. Vor să se nască și să se reînvie. Dar cum poate o nouă religie să vină pe Pămînt dacă Chabad a decis să renască iudaismul și Israelul 2.0? Cum, spune-mi, vor veni oameni noi de o altă calitate, dacă evreii bătrîni se vor transforma din nou în bebeluși? Dar poate că nu înțeleg ceva? Poate că evreii au devenit nebuni și pur și simplu nu are nimeni care să le spună despre asta?

Domnilor, problema pe care doriți să o rezolvați este imposibil de rezolvat. Este imposibil un bătrîn care a înnebunit să fie băgat din nou în uter și să fie născut din nou. Lumea a trecut deja la un nou nivel de dezvoltare. Copilul s-a născut. Este timpul bătrînului iudaism ca și întregului proiect abrahamic să părăsească planeta noastră.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × пять =