Sveatoslav Mazur: Numai eu, unul singur, știu cum să revin omul la sînul lui Dumnezeu

Lebăda, racul și știuca sau legea diavolului — împărte și cucerește. Cuiva e posibil să i se  pară că această lege își dobîndește relevanța numai atunci cînd este necesar să se împartă popoarele, credințele între ele sau să se organizeze un fel de dispută globală între oamenii de știință. Nu, trebuie să ne uităm mai adînc. Această lege a împărțit  între ele nu națiunile, deși există și așa ceva, și nu religiile, deși toată lumea știe despre războaie religioase, și nu umanitatea după motive culturale, el a împărțit omul însuși în lumea sa Divină. Astfel, diavolul a reușit să gestioneze cu ușurință oamenii, ca o turmă de animale.

Ce auzim în parlamentele noastre cînd vine vorba de valori spirituale? Duceți-vă la biserică și vorbiți despre Spirit acolo, biserica noastră este separată de stat. Deși biserica lui satana  își impune cu ușurință legile sale privind răbdarea și toleranța în structurile puterii.

Și cum avem grijă de sănătatea noastră? Jucătorii globali au vrut să distrugă jumătate din umanitate, ei, prin legile și guvernele lor, lansează procesele de vaccinare sau de intervenție militară etc. Ei chiar lebădă, racul  și  stiuca.

Ați observat  atunci cînd omul avansat se apucă de rezolvarea unei probleme grave în știință sau cultură, muzică sau medicină, la un anumit nivel toate părțile existenței umane încep să se atragă reciproc. Și dintr-o dată oamenii de știință încep să vorbească despre Dumnezeu, despre metodele de vindecare, despre multe alte lucruri care sunt legate în mod inextricabil între ele și care sunt divizate în mod artificial în omul însuși de o forță necunoscută.

Omul a vrut să cunosacă ceva despre Dumnezeu, pe dînsul îl trimit la preot. Și dacă îi veți spune preotului «, dar am citit că un astfel de om de știință a descoperit legea unității lumilor …» Preotul te va trimite mai departe. Să nu mai vorbim că dacă spui că ești bolnav, el va sfătui să te pocăești pentru a-și curăța conștiința de păcate etc.

Deci care-i problema? Cum de rezolvat o astfel de problemă pentru a nu umbla într-un cerc? Oare Domnul Dumnezeu Atotputernic și Omniprezent se îmbolnăvește sau nu știe ceva și aleargă în cercuri întrebînd cum pot să depășească contradicțiile dintre Spirit și materie? Veți răspunde că nu. Domnul nu este bolnav și știe totul, căci El doar este Dumnezeu. Dar omul este, de asemenea, construit în chipul și asemănarea lui Dumnezeu. De ce suferă atât de mult? Da pentru că diavolul l-a împărțit în părți separate și l-a strîns  din părți care nu se încadrează unul pe altul.

Pentru ca omul să devină Dumnezeu, el trebuie să fie conectat cu Dumnezeu și formatat așa cum Dumnezeu a fost formatat însuși. Și numai atunci, conform legii asemănării, omul va deveni Divin, atotștiutor și atotputernic.

Mulți dintre adversarii mei mă critică că scriu în fiecare articol al meu că sunt Marele Maestru, Împăratul împăraților și Isus Hristos al celei de-a doua veniri. Știți de ce fac asta? Pentru a chema la competiție pe cineva din oameni: pe cler sau pe învățați, pe la cabaliști sau magicieni. Dacă unul dintre criticii mei știe cum să înapoieze omul la sînul lui Dumnezeu, cum să construiască o mașină de timp sau un sincronizator care va putea crea condițiile pentru a conecta toate aceste calități despre care am vorbit într-un om, eu singur îl voi numi împăratul  împăraților și Dumnezeu . Dar dacă nu există o astfel de persoană pe Pămînt, și eu voi construi Temple noi în viitorul apropiat, care, conform voinței lui Dumnezeu, vor forma omul însuși după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, atunci voi toți veți fi nevoiți  să recunoașteți preoția și singura mea autoritate pe planetă.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × два =