Sveatoslav Mazur: Pentru ce sunt necesare sincronizatoarele

Oamenii de știință din întreaga lume, care studiază torsiunea și alte valuri ale dezvoltării lumii, au determinat faptul, că lumea se dezvoltă spontan doar la prima vedere. Construcția lumii în tipul valurilor are o anumită periodicitate, iar lungimea valurilor corespunde unei anumite realități. Și dacă lumea Pămîntului se bazează pe trei balene, adică pe trei tipuri de valuri, atunci este posibil de format o unitate între aceste perioade de val, adică de unit pe ele împreună pentru aceea, ca de creat o singură situație controlată de Dumnezeu, cu ajutorul mijloacelor tehnice create special.

Святослав Мазур: Только я, один, знаю, как из человека сделать Бога

Nu este dificil de a crea un haos. Adică, pentru a controla omenirea folosind principiul «împarte și cucerește», este suficient de creat în această lume de valuri instalații,  care se contrazic reciproc, cum ar fi HAARP.

http://ruspravda.info/Zagadka-HARP.-Voennie-eksperimenti-SSHA-prodolzhayutsya-27749.html

Și apoi, în mintea oamenilor și în singura natură vine haosul și neînțelegerea.

Același haos și neînțelegerea vor veni în mintea creatorilor acestor instalații. Un astfel de curs de lucruri este benefic numai forțelor răului, pentru el că se hrănește cu emanații de haos și depravare.

Dar pentru a uni toate aceste perioade de val într-un singur punct și a le lua sub controlul lui Dumnezeu, sunt necesare cunoștințe exacte și un singur scenariu al dezvoltării. De aceea eu, Regele Regilor, și spun: pentru a uni cele trei suporturi separate și despărțite într-un singur sistem al lumii, este necesar să construim sincronizatori și să le conectăm la o singură lume Divină. Și numai atunci pe Pămînt va domni pacea și ordinea. Pur și simplu nu există alte posibilități și căi de a construi o lume unită, dreaptă, bună. Anume de aceea eu, Sveatoslav Mazur, am creat un sincronizator, capabil să rezolve această problemă, și deja în această lună îl prezint publicului larg.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × три =