Sveatoslav Mazur: Spiritualizarea planetei este acțiunea planificată de Creator

Mulți oameni cred că cataclismele pe planetă sau sfîrșitul lumii — apocalipsa pot deveni  rezultatul unei catastrofe cosmice. Nu, nu este o concluzie corectă. Sistemul solar este o formare artificială spațială, care servește pentru a crește Zeii. Totul din Sistemul Solar este creat logic și precis și este păzit de forțe Divine conform planului Său. Acesta este motivul pentru care apocalipsa este anticipată în avans, ca tranziția logică a întregii omeniri la o nouă formă de existență.

Pentru ce mulți ani în urmă a avut loc potopul mndial, și după aceasta o parte mare a omenirii în mod constant trecea prin ritualul botezului, adică ritualul, la fel  asociat cu elementul de apă? Pentru a realiza legătura întregii omeniri cu spațiul tridimensional de dezvoltare, atunci cînd apa a jucat rolul principal în viața întregii omeniri pe planeta noastră. Adică, potopul este de fapt botezul de apă a planetei noastre. El s-a întîmplat după voia lui Dumnezeu. De aceea, Noe a fost avertizat în prealabil că o astfel de acțiune va avea loc.

Acum omenirea a trecut deja dincolo de spațiul tridimensional, și a venit momentul pentru noul botez al planetei noastre. Botezul cu ajutorul focului spiritual, adică spiritualizarea planetei. Această ceremonie a fost deja efectuată individual cu ucenicii lui Isus Hristos, care în a 50-a zi de ascensiune au fost spiritualizați. Focul Duhului Sfînt a intrat în ei, și ei și-au schimbat calitatea de la simplu pescari, soldați etc. pe profeți.

Exact aceeași acțiune se va întîmpla și cu planeta noastră. Planeta nu spontan, dar conform planului va trece ritualul botezului focului — spiritualizarea. Anume pentru acest moment eu îi propun oamenilor să se pregătaescă. Pentru focul Duhului Sfînt al 6 nivel va  fierbe în venele celor care nu sunt gata să-și reformuleze esența. Iar vibrațiile și energiile vor avea o forță și o intensitate atît de puternică, încît numai cei care se ascund în acest moment în sincronizatori nu vor fierbe sub influența acestei acțiuni globale. Și deja se determină și se dovedește științific despre pregătirea planetei pentru această acțiune.

https://zen.yandex.ru/media/murkosmosa/iz-nedr-zemli-nachal-vydeliatsia-silnyi-potok-neitrino-kotoryi-mojet-obrazovyvatsia-tolko-v-kosmose-5bbb03ef17241200aa647b6d

Și din moment ce ea este planificată, este imposibil să o evităm.  Prin urmare și au loc  avertismentele mele.  Fiindcă degrabă acest moment va avea loc, eu propun  toată omenirea să se apuce de lucru și să se pregătească pentru ei înșiși  iubițelor adăposturile pentru salvare — sincronizatoare, care și îi vor transfera pe oricine,  care va intra într-o nouă calitate și, cum  în zilele lui Noe, îi vor salva de la moartea inevitabilă.

Desigur, puteți să nu mă credeți pe mine și să încercați să vă ascundeți  într-un alt loc: sub apă sau sub pămînt, în aer sau într-un buncăr de beton. Dar toate acestea sunt inutile, deoarece sincronizatoarele sunt instalații speciale create special  pentru transferul  omului într-o altă stare în momentul acțiunii cosmice a nivelului planetar, cînd omul însuși, partea  integrantă a planetei, nu va putea suporta nivelul vibrațiilor planetei și va fi distrusă de puterea și intensitatea ei, dacă nu va intra într-o singură matrice globală a celui de-al patrulea nivel, pe care am pregătit-o special pentru această acțiune.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

8 + одиннадцать =