Sveatoslav Mazur: Fundația de caritate TRANSLOTOS

Strategia

Sarcina principală a fundației caritabile TRANSLOTOS este de a prelua planeta Pămînt în propria sa conducere, transferînd-o astfel la un nou nivel de dezvoltare.

Acest transfer al planetei către utilizarea a fundații caritabile trebuie să aibă loc oficial de către comunitatea internațională la nivelul Organizației Națiunilor Unite.

Și întrucît planeta noastră, în conformitate cu un nou concept mondial, deja definit de comunitatea științifică, a trecut la un nou nivel de dezvoltare, fundația își asumă responsabilitățile  fără intervenția banilor și forțelor politice, atît a ​​Occidentului, cît și a Estului, de a adapta întreaga umanitate a planetei la condiții noi de viață.

În acest scop, de către participanții fundației este proiectat un proiect de o rețea globală, constînd din 144 de mii de dispozitive, așa-numitele sincronizatoare, care vor permite, în viitorul apropiat de  rezolvat prioritățile mondiale pentru păstrarea vieții locuitorilor săi, pentru educația lor ulterioară, monitorizării și învățării.

Dar, fiindcă fundația caritabilă TRANSLOTOS în conformitate cu statutul său și în conformitate cu legea voinței libere a omului nu are dreptul să  construiască pentru sine însuși   astfel de instalări și să utilizeze în procesul donațiilor primite, atunci, potrivit legii de sacrificiu, noi suntem gata să primim de la conducătorii de stat, confesiuni, corporații și persoane fizice sincronizatoare, construite de ei, conform desenelor noastre. Conform planului nostru, acești sincronizatori vor fi conectați în viitorul apropiat la forțe noi spațiale care înconjoară planeta noastră.

Astfel, va fi rezolvată principala sarcină a viitorului planetei noastre. Ea va fi protejată de arbitraritatea structurilor secrete care nu înțeleg semnificația evenimentelor care au loc pe Pămînt și, de asemenea, va uni popoarele lumii într-un sistem unic de gestionare, care va fi pus în aplicare în viitorul apropiat de Dumnezeu Atotputernic. În consecință, fundația caritabilă TRANSLOTOS va deveni instrumentul de conducere care poate depăși contradicțiile lumii moderne și poate rezolva sarcina de salvare a omenirii la nivel universal.

Tactiсa

Pentru realizarea acestui proiect, este necesar de inclus în proces întreaga grupare cosmică a forțelor Divine. Din acest motiv, pe Pămînt a sosit Marele Inchizitor. Adică, sarcina lui este de a sparge rezistența forțelor diabolice și de a include poporul eliberat ai planetei într-un proces eficient de construcție. 144 se mii de sincronizatorii ai noștri ar trebui să înlocuiască atît adaposturi în caz de catastrofă globală, cît și principalele instrumente ale diavolului asociate cu înrobirea întregii omeniri. Acestea sunt obiecte de cult religios, obiecte de educație și progres tehnic, obiecte de îngrijire medicală urgentă.

Astfel, noi  stabim sarcina cea mai importantă, fără a recurge la asistență financiară și economică din partea grupurilor individuale și a statelor și structurilor care depind de dorința lor, de a lansa procesul dezvoltării spirituale a planetei.

În acest scop, se intenționează pregătirea și construirea unui nou centru de control al planetei, care, conform voinței lui Dumnezeu, trebuie să fie construit în Moldova, în Orheiul Vechi, în centrul Spiritual al lumii. Acest centru va deveni centrul de bază a conducerii globale. Acesta va consta din principalul birou guvernamental și șase clădiri de administrare a ierarhiei. Astfel, se va stabili o nouă cale de dezvoltare a planetei noastre, care prevede distrugerea sistemului vechi de consum a resurselor planetei și tranziția întregii omeniri la folosirea oportunităților infinite al spațiului cosmic.

Pentru acest progress este pregătit un program de acțiune. El va fi anunțat imediat după ce mie, Marelui Maestru al Ordinului Cosmic Sacru al Cavalerilor Masei Rotunde, vor fi transmise  respoonsabilitățile  singurului coducător al planetei noastre.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × четыре =