Sveatoslav Mazur: Legea liberei voințe

Cînd omul se gîndește la sensul acestei legi, el crede că această lege cosmică este aplicabilă numai unui singur om. În același timp, el absolut nu înțelege că aceeași lege este aplicabilă la toate nivelurile ierarhiei cosmice, inclusiv la nivel planetar, la nivel cosmologic și la nivel universal.

Oare Dumnezeu Atotputernic nu face alegerea Lui atunci, cînd vine vorba de viața și moartea lumii Sale? Oare omul nu se luptă pentru viață sa cînd află că are o boală gravă? Oare nu sunt binele și răul opuse, cum ar fi viața și moartea?

De aceea se desfășoară lupta pentru viitorul întregului glob pămîntesc, pentru că Pămîntul tot este un organism viu și, de asemenea, el este la fel supus legii libere  voințe. Și fiecare locuitor al acestei planete este un microcosmos luat separat, care luptă pentru viața sa personală.

Astfel, dacă de înțeles, că există un suflet universal, atunci există și suflete cosmice, care sunt legăturile dintre planete și Dumnezeu, care la fel luptă pentru existența lumii. În mod similar există și suflete planetare care luptă pentru viața planetei lor, a lumii lor interioare, în care există mulți oameni cu lumile lor interioare, care la rîndul lor sunt create  din celule vii, în care tot așa se implementează legea liberei voințe. Ca rezultat, se poate realiza planul lui Dumnezeu. Dumnezeu are multe garanții de biruință asupra răului. Căci, dacă se îmbolnăvește o singură celulă din corpul uman, atunci omul își va arunca toată puterea și abilitățile pentru a-și salva corpul. Dar dacă planeta se îmbolnăvește, atunci cine va trebui să renunțe la puterea și capacitatea lor de a salva această planetă? Desigur, Spiritului Cosmic, pentru că este posibil să învingem răul pe planetă doar cu ajutorul unei autorități superioare, care tot așa implementează și legea liberei voințe.

Fără îndoială, astăzi planeta noastră este bolnavă. Ea a foat ocupată de forțe externe și, desigur, pentru a o salva, era necesar ca Dumnezeu Tatăl Atotputernic să mă trimită pe mine, Marele Maestru, Regele Regilor pe Pămînt, pentru, în primul rînd, de a elimina această forță externă dăunătoare, această tumoare canceroasă a cosmosului, și, în al doilea rînd, conform legii libere voințe, de a salva chiar organismul planetei. Dar cum de făcut aceasta pentru a nu încălca legea liberei voințe? În definitiv, ea, legea, exclude influența externă asupra evoluției evenimentelor?

Din acest motiv, Spiritul Cosmic și se întrupează în corpul uman astfel, încît, fără a încălca legea liberei voințe, fiind la nivelul esenței umane, transferînd problema de la nivelul planetar la nivelul lumii sale interioare, de a rezolva problema întregii omeniri. Vorbind în limbaj simplu, pentru a salva fiecare om de pe Pămînt, Spiritul Cosmic trebuie să traducă fiecare om în lumea sa interioară și apoi, potrivit legii libere voințe, luptînd pentru propria sa viață, să salveze restul locuitorilor a planetei. E greu de crezut, dar aceasta este anume așa.

De aceea eu și fac asemenea declarații, aparent ciudate, că sunt Regele Regilor și Marele Maestru. Păi cine altcineva pot fi pentru lumea mea interioară, dacă nu Împăratul împăraților, căci viitorul ei depinde de mine și numai de mine. Cum pot să-mi salvez viața? Cum de separat răul de bunele, celule canceroase de la celea sănătatoase?

Dacă vor să trăiască, ei sunt obligați să intre în sincronizatori și să jure credință în trupul meu, și atunci îi voi lăsa să intre  în lumea mea interioară. Dar dacă ei poartă codul morții cu ei, de ce am nevoie de ei în lumea mea interioară? Să mă ucidă? Nu, am alte planuri pentru viitor.

De aceea, pentru ca să nu existe întîmplări accidentale, toți sincronizatorii care vor fi construiți pe planeta noastră și vor asigura tranziția întregii omeniri într-o nouă realitate, adică în lumea mea interioară, ar trebui să aparțină numai mie singurul — Marelui Maestru, Rege al Regilor, mesager al lui Dumnezeu, Isus Hristos a celei de al doilea veniri, și altfel nu poate fi.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × 2 =