Sveatoslav Mazur: Lumea lui Dumnezeu este restaurată. Evreii vor răspunde pentru șantajul lor

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am restaurat formația de luptă a lui Dumnezeu pe planeta noastră. Acum nucleul spiritual, provenit din Egipt, este strict legat de Hyperborea și îndeplinește rolul coloanei vertebrale a lumii noastre globale.

Ce înseamnă asta? Aceasta înseamnă, că lumea iluzorie a diavolului a căzut, și întreaga omenire a trecut deja la un nou nivel de dezvoltare. Dar voi toți îmi veți spune: “ noi nu vedem diferența dintre trecut și prezent; așa mulțime de Isus cum tu doar în Rusia  au fost anunțate cîteva mii.” Nu vă grăbiți cu concluzii. S-ar putea să existe milioane de Isus — impostori, dar cel mai important pentru omenire nu este acest lucru, dar ceea, ce i se va întîmpla curînd, după ce eu, Marele Maestru, am restaurat fosta matrice Divină pe planetă.

Voi nu v-ați gîndit,  de ce au distrus primul și al doilea templu al lui Solomon? Dar marele piramide din Giza nu pot fi distruse. De ce este așa-numitul Heartland ( engl. Heartland — «nucleul», mijlocul pămîntului) este căutat nu în centrul Europei, ci undeva în Rusia? Și, în cele din urmă, de ce omul vede visuri? De ce doar în vis la ei pot să vină entități și indicii Divine?

Faptul este, că coloana vertebrală a planetei noastre vine din piramidele cărunte. De aceea  războinicii noștri le-au construit atît de puternice,  încît nimeni nu au avut de gînd să le distrugă. Anume din Egipt vine Heartlandul. Și, după cum se știe, cine deține acest nucleu al Duhului, el deține și lumea.

 

Harta antică a lumii. Primul meridian.

 

De unde au fugit evreii? Desigur, din Egipt. Anume din Egipt ei au efectuat ideea construirii nucleului lor spiritual, adică a lumii iluzore. După ce și-au construit templul lui Solomon pe Muntele Templului, departe de la piramidele egiptene, ei au lansat procesul de curbură a realității cu ajutorul diavolului. Adică lumea lui Dumnezeua fost deformată cu o iluzie. Iluzia aceasta a înlocuit cu sine lumea reală Divină cu toate abilitățile și capacitățile ei. Omenirea și-a pierdut abilitățile și abilitățile. Ea și-a pierdut contactul cu Creatorul. Și numai atunci, cînd creierul omului se deconecta, ființele Divine puteau intra în contact cu el și transmite lui informații pentru dezvoltare.

Sarcina mea pe Pămînt a fost restaurarea aceastei construcții Divine. Și eu am îndeplinit această sarcină.

În viitorul apropiat eu voi face un clip video, în care voi desena un model de construire a lumii Divine și voi spune omenirii despre semnificația evenimentelor care au avut loc, despre ceea ce ne așteaptă în curînd. Cu toate acestea, principalul lucru care ne așteaptă pe toți —  este revenirea Duhului Sfînt și a lumii reale Divine. Adică, ceea, ce omul a văzut într-un vis i se va întîmpla în realitate, pentru că iluzia diavolului va dispărea. Dar acei oameni, cine și-a dat viața serviciului diavolului și cei care nu vedeau vise Divine, care nu zbura în vis, cine nu mișca megalitele și lumile din loc în loc, se vor afla în întuneric și ignoranță completă. Căci iluzia va dispărea, iar altă realitate ei n-au avut. Este vorba despre  întregul vîrf al conducerii lumii moderne. Acest lucru se aplică întregului popor evreu, care a folosit întreaga omenire ca ostatic, șantajîndu-L pe Dumnezeu cu distrugerea sa. Acest lucru este valabil și pentru Papa și pentru întregul proiect abraamic.

Lumea lui Dumnezeu nu implică sacrament. Nu există nici o taină în lumea lui Dumnezeu. Acolo totul este cunoscut și înțeles în prealabil, deoarece în lumea lui Dumnezeu trecutul, prezentul și viitorul există simultan.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

тринадцать + 11 =