Evreii sunt reprezentanții civilizației dăunătoare, care încearcă să distrugă lumea Divină

Cînd eu vorbesc despre o nouă ordine mondială, eu  mă refer la tranziția întregii omeniri la un nou nivel de dezvoltare într-o nouă realitate. Pentru  IT-programiști aceasta arată astfel. Omul intră într-un nou program de acțiune, care în nici un fel nu corelează cu cel precedent. În același timp, sursa fostului program de viață, programului de acțiune, se distruge pentru totdeauna și nu se va mai întoarce niciodată la viața umană în nici un caz. Cu toate acestea, oamenii, care au astăzi puterea, încearcă cu încăpățînare să convingă toată omenirea,  că dezvoltarea lumii, așa-numita evoluție, este neîncetată. Ea vine din lumea animală a maimuțelor, trece prin omul rezonabil și intră în existența postumană. Se primește, că omul în  acest program este doar o scurtă legătură trecătoare.

De fapt, anume omul, creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, este principala și singura ființă, care interacționează cu Dumnezeu prin ordinea mondială care îl înconjoară și direct pe o linie specială de comunicare. Pur și simplu, lumea noastră Divină, creată în chipul și asemănarea lui Dumnezeu, a fost capturată de o civilizație dăunătoare și reformatată în conformitate cu programul său de acțiune.

Eu, Sveatoslav Mazur, Iisus Hristos a celei de a doua venire, am întors omenirea la programul lui Dumnezeu. Însă mulți reprezentanți ai forțelor răului s-au așezat între ființe umane și s-au imitat fiind ființe Divine, create în chipul și asemănarea lui Dumnezeu. În primul rînd aceștia sunt evreii. Anume ei astăzi și în Ucraina și în multe alte părți ale lumii  încearcă să aprindă un incendiu al celui de-al treilea război mondial, deoarece înțeleg, că într-o situație pașnică eu, Sveatoslav Mazur voi traduce toată omenirea prin sincronizatori și cu ajutorul rezonanței cognitive voi separa grîul de pleavă.

http://www.bolshoyvopros.ru/questions/709158-chto-takoe-kognitivnyj-rezonans.html

Adică voi separa ființele programului diabolic a intelectului artificial de la entitățile Divine și le voi transfera în mîinile lui Dumnezeu. Anume de aceea, în fruntea instigatorilor tuturor provocărilor legate de viitorul război planificat, se află evreii, care încearcă să împiedice venirea vieții noi Divine pe Pămînt.

Dar vreau să liniștesc toată omenirea bună. Eu voi face tot ce este necesar pentru victoria noastră. Prin urmare, navele spațiale, aflate deja în zona evenimentelor principale la nivel mondial, nu vor permite începerea unui astfel de război și vor distruge pe toți cei care va încalcă noua lume Divină globală, deja accelerată de mine pe planetă.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × 5 =