Sveatoslav Mazur: Moldova Mare – noul și unicul centru de dezvoltare pe planetă!

Așadar, lumea a trecut la un nou nivel de dezvoltare sau, mai degrabă, s-a reîntors în urmă cu 500 de ani în acel punct al lumii, cînd pe Pămînt, în conformitate cu planul Creatorului, trebuia să se înceapă apocalipsa. Și, din moment ce lumea a fost captivată temporar de evrei, de fapt, teroriști cosmice, el a trebuit să facă un cerc de istorie în lumea iluziei iudaice și să se întoarcă la punctul său de plecare în vremurile pre-columbiene.

Astfel, păstrînd diferitele experiențe a omenirii în diferite sfere ale vieții, noi am nimerit  la punctul numit Moldova Mare a vremurilor lui Ștefan cel Mare. Acest punct, conform planului lui Dumnezeu, ar trebui în viitorul apropiat să devină centrul noilor evenimente globale, centrul unei noi ideologii globale și al unei noi religii unice a lui Dumnezeu Tatăl.

Veți spune: «Păi, acest lucru este imposibil! Românii sunt pe cale să captiveze statul nostru eșuat și să disperseze poporul multinațional  moldovenesc pe întregul glob pămîntesc «.

Dar, nu a fost să fie!!! Oare a existat acum 500 de ani un astfel de stat ca România? Bineînțeles că nu. Nu a existat și o astfel de stat, ca SUA, care guvernează această țară.

Cu alte cuvinte, este necesar să înțelegem, că noi avem afacere cu dușmani imaginați, cu niște manechine de hîrtie, care s-au imaginat că sunt stăpâni ai lumii. Dacă, conform planului său de dezvoltare a planetei, Dumnezeu Atotputernic a determinat creșterea rapidă a vieții noi în centrul Europei, în limitele statului vremii lui Ștefan cel Mare, atunci va fi așa.

Moldova Mare în vremurile domniei lui Ștefan cel Mare

 

Înaintea noastră se joacă o dramă a distrugerii Ucrainei și a României, ca formațiunilor create artificial de diavol. După ele urmează și Europa unită și Statele Unite ale Americii. Toate aceste chimere nu pot exista, pentru că în vremurile lui Ștefan cel Mare acestea nu existau. Britanicii au fost primii care au simțit tendințele viitoare și au fugit deja de facto din Europa. Mai departe va începe diviziunea necontrolată din Bruxelle. Totul este doar pentru ca Moldova Mare să își poată întoarce teritoriile sale istorice și să preia conducerea în construcția lumii noi globale unice, sub conducerea lui Dumnezeu Atotputernic.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четырнадцать + один =