Sveatoslav Mazur: Evreii au declarat legea marțială în Hazaria Nouă

Astfel, este posibil să înțelegem și planul iudeo-fasciștilor, cum ei doresc să rezolve problema confiscării teritoriului ucrainean pentru construirea pe el unui nou stat evreiesc.

Mai întîi, protestatul Chabadului evreiesc  Poroșenko a declarat legea marțială în zonele desemnate pentru construirea Noului Ierusalim.

În paralel, Donald Trump, împreună cu fiica și ginerele său, pregătesc opinia publică în Occident că Rusia este răul principal de pe planetă, care încearcă să profite de teritoriul Ucrainei, iubitoare de libertate.

Următorul pas a fost adoptarea aspirațiilor NATO de către parlamentul Ucrainei. Și, în sfîrșit, pregătirea forțelor NATO să trimită trupele pe teritoriul Sfintei Rusii.

Totul este pregătit pentru acțiune. Procesul este lansat.

Moldova în această situație devine un punct fierbinte, situat între ciocanul și nicovală.

În legătură cu pregătirea invaziei forțelor NATO în Moldova și Ucraina în Comitetul Regional al Washingtonului, a fost chemat președintele Parlamentului moldovean Andrian Candu.

https://noi.md/ru/politika/kandu-otpravilsya-v-vashington

La Washington Candu trebuie să primească un plan precis pentru interacțiunea conducerii moldovenești cu noile forțe de ocupație ale NATO, atît în ​​Moldova, cît și în Ucraina.

Astfel, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am primit un card-blansh pentru a desfășura o operațiune anti-demonică, neo-fascistă, chabadă pe teritoriul Moldovei suverane, pe care o voi folosi cu siguranță pe parcursul lunii viitoare.

Procesul fazei fierbinți a războiului a fost lansat. Vor reuși forțele diabolice pînă la 25 decembrie 2018 să aducă trupele lor pe teritoriul Ucrainei? Cred că nu, pentru că ei nu înțeleg esența evenimentelor care au loc în cosmos. Faptul cela, că ei au arătat planul lor este bine. În această acțiune ei vor distruge ultimul lor potențial și ultima și principala lor idee de dezvoltare — ideea celui de-al treilea templu al lui Solomon.

Astfel, după 25 decembrie 2018, sistemul lor va fi detonat din interior. Eu, Marele Maestru, Rege al Regilor, voi emite un decret privind distrugerea totală a evreilor, care direct, fără nici o avertizare și înțelegere, au început o confiscare militară a teritoriilor, aparținute Sfintei Rusiei și Moldovei, teritoriul cărora aparține deja forțelor Divine.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

восемнадцать − одиннадцать =