Sveatoslav Mazur: «pulse de-nura» cosmică pentru «poporul ales»

Înainte de a citi materialul meu, vizionați videoclipul despre aceea, cum  evreii vor să înlocuiască imaginea strălucită a lui Isus Hristos, care a venit pe Pămînt pentru a transfera omenirea într-o nouă lume a bunătății și iubirii către Israel, care slujește diavolului și lui Baphomet și care a decis să distrugă toată omenirea doar pentru a-și salva puterea sa și a diavolului pe Pămînt.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos celei de a doua veniri, astăzi, 6 decembrie anului 2018, am lansat programul de eliminare a fostei rețele globale informaționale. Fiindcă memoria globală a fost pusă în capul construcției diabolice a lui Baphomet și s-a răspîndit sub forma unor stele cu cinci vîrfuri, situate în partea frontală a capului lui și în partea frontală a poporului lui ales, eu, Sveatoslav Mazur, am lansat procesul de eliminare a acestei conexiuni vicioase. Relația dintre sataniști și Baphomet se răspîndea în raza undelor radio cu frecvență redusă, se remarca prin cruzimea și cinismul deosebit și a avut un grad înalt de sugestibilitate și influență. Astfel, prin ordinul lui lucifer, Baphomet a controlat cu strictețe întregul spațiu energetic-informatic al planetei.

Astăzi, eu, Sveatoslav Mazur, am atașat cîte un războinic de-al meu la fiecare locuitor al planetei, care, la comanda mea, elimină imediat această legătură. După planul meu, toate stelele situate pe frunțile poporului ales, vor fi aprinse de focul Divin, care nu poate fi stins.

Atît comunicațiile centrale, cît și cele periferice în ierarhia diabolică vor fi eliminate o dată și pentru totdeauna. Reprezentanții poporului ales, care L-au trădat pe Dumnezeu, care L-au ucis pe Fiul Său Isus Hristos, vor simți singuri ce este temperatura ridicată al fierberii creierului. Astfel, îmi voi împlini promisiunea și voi distruge componenta energetică-informativă a ordinii mondiale anterioare.

În ceea ce privește noile oportunități, așa cum am promis, omenirea le va primi doar după ce va fi creată o nouă unică rețea de sincronizatori, care și va înlocui fosta rețea a diavolului formată din diferite temple, moschei și sinagogi.

Pe fruntea fiecărui satanist, ca și la liderul lor Baphomet, este semnată o stea. Din moment ce rețeaua globală a lui lucifer a emanat dintr-un singur centru, de la capul lui Baphomet, atunci și simbolul acestei rețele, o stea cu cinci colțuri conform legii asemănării a unit toți slugii diavolului într-un singur sistem. Astăzi această conexiune a devenit un foc întreg unic, căci Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, am pornit  focul Spiritului în centrul acestui lanț, care, cu vibrațiile sale înalte, va distruge radiatoarele de joasă frecvență și va crea condiții pentru arderea constantă a focului în capurile atît al poporului ales, cît și a oamenilor din alte națiuni care L-au trădat pe Dumnezeu.

Deja mîine mulți oameni al  planetei noastre vor vedea acțiunile inadecvate ale șefilor și mentorilor lor, iar  în rîndurile poporului ales se vor începe panica. Astfel eu  voi pregăti condiții pentru transferul oficial al puterii din mîinile slujitorilor diavolului în mîinile mele Divine.  Și de la viteza acestei transmiteri vor depinde  și chinurile slujitorilor diavolului. Cu cît mai repede aceasta se va întîmpla,  cu atît mai puțin ei vor fi nevoiți să sufere. Procesul de «pulse de-nura»  este lansat pentru întregul «popor ales».

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Iisus Hristos a celei de a  doua venire, astăzi, 6 decembrie 2018, în orașul Chișinău, am realizat  ceremonia de blestem  «pulse de-nura» pentru întregul «popor ales». Procesul de eliminare a forțelor diavolului a intrat în faza practică crucială.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × 5 =