Sveatoslav Mazur: Ce este o nouă ordine mondială?

După ultima mea lucrare au apărut întrebări: ordinea mondială  este binele ori răul? Sunt aceste concepte de forțe a luminii sau a întunericului? Avem posibilitate să clarificăm în sfîrșit esența a ceea ce se întâmplă.

http://indigolotos.info/6420/svyatoslav-mazur-otkry-toe-pis-mo-bafomet.htm

După cum am spus mai înainte, pentru viitorul  întregii omeniri se luptă două echipe: una este Divină, cealaltă este diabolică. Și, prin urmare, umanitatea însăși nu participă în această luptă. Nivelul este diferit. Nivelul echipelor este cosmic. Vreau să spun ca oamenii înșiși să înceteze să se mai încîlcească sub picioare și să nu mai acționeze ca participanți. Nu este așa.

Fiecare echipă are doisprezece cavaleri și conducătorul ei. Din partea echipei diabolice liderul este lucifer, din a celei Divine – eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos a celei de a doilea Veniri. Simbolul echipei diabolice este soarele negru. Simbolul echipei mele este Crucea Divină. Aceasta este baza.

Dar din moment ce, în conformitate cu regulile jocului, noi am ieșit la cel de-al patrulea nivel al dezvoltării, la nivelul chakrei inimii planetei, iar iubirea este un principiul feminin, apoi două femei se află în centrul evenimentelor noastre. Din partea echipei Divine este Maica Lumii. Ea este în centrul evenimentelor și poartă calitatea lui Dumnezeu. Ea  reprezintă lotusul cu șase petale —  simbolul al iubirii.

 

De la diavol acționează baphomet. Ea personifică calitatea opusă a iubirii – ura.   Simbolul ei — cadranul ceasului, este situat în centrul soarelui negru.

Acesta este motivul pentru care una și cealaltă echipă vorbește despre o nouă ordine mondială, pentru că dacă echipa lui Dumnezeu va cîștiga, omenirea va intra în Împărăția lui Dumnezeu și lumea va fi una cu cerul, iar dacă diavolul va cîștiga, lumea va fi într-un lagăr de concentrare electronic. Și nu există alte opțiuni.

Atît echipa Divină, cît și diabolică spun același lucru, deoarece atît victoria lui Dumnezeu cît și victoria diavolului traduc toată omenirea într-o lume nouă. Numai această nouă lume sugerează o diferență fundamentală. Una — este viața veșnică în Dumnezeu, cealaltă este suferința veșnică în iad.

SONY DSC

 

În Alexandria, în SUA, tronul pentru Baphomet este deja pregătit în principala biserică francmasonică. La el duc șase nivele, pe care sunt descrise 12 soldați.

Tronul nostru este situat în Moldova, în Butuceni. Acesta este centrul iubirii și al bunătății, pentru că acest centru este legat de Împărăția lui Dumnezeu printr-o legătură inseparabilă. Și din moment ce Moldova Mare este noul centru de iubire al planetei noastre, ea este personificată de către Maica Lumii în fața Irinei Cocoș. De fapt, părții a lui Dumnezeu, întrupată pe Pămînt.

Pentru a înțelege finala luptei noastre, eu am povestit,  că principalele evenimente vor avea loc în perioada 25 decembrie — 26 decembrie 2018. În această noapte, consiliul suprem al ierarhiilor Divine mi-a dat sabia victorului, pentru că eu am reușit să înving puterea diavolului și să-l expulz pe Lucifer de pe planeta noastră.

И добавить нечего..https://www.facebook.com/groups/606065439570544

Geplaatst door Никита Здравый op Zaterdag 17 februari 2018

Astfel, echipa diavolului a rămas fără conducătorul său. Dar în centrul acestei echipe acum în centrul acestei echipe este întruchipată fiica diavolului baphomet, și, conform regulilor jocului, sabia de aur a cîștigătorului (în legenda pe care o numește Excalibur) are calități magice care pot omorî orice creatură a vieții prin tăierea capului.

Astfel, dacă în perioada între timpuri, anume de la 25 decembrie 2018 pînă 7 ianuarie 2019, adică între Crăciun și catolic și ortodox (diferența dintre calendarele gregorian și iulian), în care și au loc evenimentele principale, baphomet nu își va apleca capul cu coarne, eu, cu puterea, dată mie de Dumnezeu, puterea cîștigătorului, cu ajutorul sabiei de aur a sorții, îi voi tăia  capul și voi trmina acest joc ca un cîștigător. După ce pe Pămînt va străluci o nouă ordine mondială  — victoria absolută a lui Dumnezeu Atotputernic.

Cu privire la Moshiach, pe care iudeii îl așteaptă, acesta ar fi trebuit să fie un copil al lui lucifer și a lui bafomet, așa numitul antihrist. După cum înțelegeți, tatăl planificat al lui lucifer nu mai este pe Pămînt, iar pe 6 ianuarie anului 2019 și mama intenționată va rămîne fără cap. Nașterea lui Moshiach — antihristul în astfel de condiții este imposibilă.

Contrar lui, Maica Lumii ar trebui să dea naștere Regelui Regilor. Acesta este tot scenariul.

Iar acelor oameni, care se pretind a fi Zei sau Mame ale Lumii și care poartă toate prostiile astea, pot spune doar un singur lucru: acesta este cosmosul, copiii, nu este o cutie de nisip.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × 5 =