Sveatoslav Mazur: Eu anunț război SUA și marionetelor lor

Astăzi vreau să vorbesc despre sistemul guvernării.

În articolul meu precedemt eu am spus că astăzi doar două forțe au ocazia de a conduce toată omenirea.

http://indigolotos.info/6428/svyatoslav-mazur-chto-takoe-novy-j-mirovoj-poryadok.htm

O putere se află în SUA și personifică diavolul. În centrul acestei forțe pe tron ​​este așezată Baphomet. Acest tron ​​se află în principalul templu masonic din Alexandria americană.

Contrar acestui tron ​​în Moldova, în Butuceni, în Împărăția lui Dumnezeu, pe tronul iubirii stă Maica Lumii — Irina Cocoș. Astăzi, între aceste două entități, se decide în ce calitate vor trăi  oamenii în următoarele milenii: în dragoste sau în ură.

Pe stema SUA este imaginat un vultur Novorim, care deține în gheare o ramură de măsline cu 13 măsline și o legătură din 13 săgeți. Acest principiu al războiului și al păcii în limba rusă sună ca principiul zahărului și a biciului și este potrivit doar pentru sclavi, care nu înțeleg semnificația a ceea ce se întîmplă pe planeta noastră.
În mîinile poporului moldovenesc astăzi se află sibolul României – vulturul Novorim, la fel ca și cel al Statelor Unite, pentru că forțele diabolice au lipsit poporul moldovenesc multinațional de simbolismul său istoric Divin, dar ei nu pot lipsi poporul de soarta lor bună.

Intervenția SUA în soarta poporului multinațional moldovenesc îmi oferă posibilitatea de a pedepsi Statele Unite și împreună cu ei și toate forțele care se află din spatele acestui imperiu nou Roman, în conformitate cu principiul Divin. Și pentru că conducerea structurilor secrete a sionismului mondial și a altor instrumente a lui lucifer nu au dorit o soluție pașnică al aceastei crize, eu, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Regele Regilor, Isus Hristos a celei de a doilea venire, anunț Statelor Unite și forțelor din spatele lor un război total și distrugerea completă.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × три =