Sveatoslav Mazur: 7 ianuarie anului 2019 eu voi deconecta ierarhia diabolică de la sursa de energie

Deci, noi am ajuns la evenimentul principal  pe planeta noastră – la trecerea întregii omeniri de la al treilea nivel al realității la al patrulea. Conform planului lui Dumnezeu, prin porțile solare, pe orbita terestră a Pământului a ajuns o flotă spațială a navelor mele zburatoare a pentru îndeplinirea unei misiuni speciale. Marele Inchizitor a detonat o încărcătură puternică pe Lună, care a fost înregistrată de astronomi de pe Pământ. Am spus despre asta în videoclipurile mele.

Care este problema tranziției întregii omeniri la un nou nivel de viață? De ce sunt necesare toate aceste manipulări spațiale, sau poate toate acestea sunt invențiile lui Sveatoslav?

Pentru a înțelege sensul, este necesar să avem cunoștințe la nivelul cosmic sau, cel puțin, să putem să citim limba simbolurilor, limba lui Dumnezeu. Așa cum am menționat mai devreme, anume Moldova Mare a devenit aria principală a acestor evenimente cosmice și numai de aceea, că Moldova este Graalul, în care intră sulița soartei, adică inima străpunsă de o săgeată.

Ce prostii, veți spune s-tră. Dar haideți să privim stema istorică a Moldovei cu o privire de simboluri cosmologice.

Taurul care stă lîngă tronul lui Dumnezeu din apocalipsa lui Ioan este unul din cele patru animale care personifică elementele. Taurul este Pămîntul. Aceasta este planeta noastră. Deasupra taurului este imaginată o stea cu șase colțuri sau un lotus cu șase petale. Acesta este Dumnezeu Tatăl — dragoste. Și în final, din partea dreapta a Pămîntului, a Taurului este situat soarele, în stînga Lunii — două obiecte spațioase. Iar din moment ce Moldova este centrul evenimentelor, stema ei istorică, dată de Dumnezeu, personifică situația în sine — rebusul, care a fost necesar să fie rezolvat.

Să ne uităm la imaginea lui Baphomet, care reprezintă mînia opusă iubirii.

Cu mîna sa Baphomet arată spre lună, spunînd astfel despre apartenența sa la ierarhia lunară. Pe fruntea lui Baphomet este imaginată o stea cu cinci colțuri. Ea spune despre acest fapt,  că nu are nici o legătură cu Dumnezeu. Dumnezeu are o stea cu șase colțuri  — un simbol al iubirii. Deci, ajungem la cel mai important lucru.

Maica lumii — principiul feminin care personifică dragostea, este conexiunea omenirii cu soarele, cu ierarhia solară. Astfel, pe stema Moldovei este prezentată intriga luptei dintre binele și răul. Vizionați filmul despre Lună.

Luna mereu este întoarsă spre Pămînt cu o parte și este un fel de satelit — un vampir care doar suge din uterul planetei puterea dătătoare de viață a lui Dumnezeu capabilă să alimenteze pe deplin planeta cu energie. Dar faptul că este atîta timp cît există un vampir pe corpul planetei, este imposibil să construim o viață întreagă pe planetă.

Astfel, ultima mea sarcină este să privez acest vampir diavol creat tehnocrat artificial, de posibilitatea de a suge energia Divină de pe planeta noastră. Marele Inchizitor a detonat deja încărcătorul spiritului pe suprafața Lunii. Rămîne să tăiem canalul de comunicare care leagă Luna și Pămîntul, care, ca și canalul solar, provine din Moldova, din Butuceni.

După ce am primit o sabie magică de aur din mîinile ierarhiei cosmice, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, pe data de 7 ianuarie 2019 la ora 12-00 după Mpldova voi tăia canalul de comunicare cu luna, adică voi tăia capul lui Baphomet și voi elibera toată omenirea de la vampirul spațial. Lumea va primi ocazia sa de dezvoltare pe deplin. Iar ierarhia tehnocratică a inteligenței artificiale, ierarhia diavolului, va pierde singura sursă de energie care emană din planeta noastră și va dispărea, pentru că întreaga sa structură nu poate exista fără energia Pămîntului.

Pe Pămînt se va reînvia centrul inimii numit Moldova Mare. Deoarece în acest centru va intra puterea dătătoare de viață a iubirii care emană de la Soare, care, conform planului lui Dumnezeu, va hrăni în întregime omenirea în milenii viitoare cu puterea dătătoare de viață a lui Dumnezeu Tatăl. Și nici o putere a diavolului nu mă voi putea opri în această acțiune.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

14 − 11 =