Sveatoslav Mazur: Viața este posibilă doar la al patrulea nivel de dezvoltare

Lumea Pămîntului a trecut la un nou nivel de dezvoltare. Singura terminologia spune că ieșirea sau nivelul înseamnă promovarea nu pe orizontală, ci pe verticală.

Astfel, putem constata faptul trecerii întregii omeniri într-un nou mod spiritual de viață. S-a schimbat nu doar structura, s-a schimbat chiar și paradigma gîndirii.

Dacă înainte la cel de-al treilea nivel al dezvoltării omenirea a intrat într-un punct mort, de unde ieșirea a fost doar în autodistrugere, adică trecerea la inteligența artificială și eliminarea omului ca o specie, creată după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, atunci ieșirea la al patrulea nivel spiritual al dezvoltării ne spune că un om creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu își păstrează esența și chiar trece la următoarea etapă a dezvoltării sale. Pentru a rezuma, omul a biruit moartea și a trecut la viață.

Eu spuneam, că forțele răului încercau să elimine întreaga lume manifestată a lui Dumnezeu și, prin urmare, să captureze planeta noastră pentru propriile lor jafuri.

http://indigolotos.info/6545/svyatoslav-mazur-global-ny-e-parazity-v-blizhajshem-budushhem-budut-unichtozheny.htm

Și tocmai pentru această sarcină și se construiau toate instrumentele dezvoltării civilizației. Și partea finală — inteligența artificială a presupus că umanitatea însăși își va transfera soarta, viitorul său sub îndrumarea roboților. Dar, din moment ce planul diavolului a eșuat, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am scos planeta noastră din comă, am transferat-o sub conducerea și îndrumarea completă a Tatălui Dumnezeu Atotputernic și astfel am eliminat orice posibilitate a forțelor răului să afecteze în orice mod cursul lucrurilor în viitor, lumea a trecut într-o nouă etapă a interacțiunii sale cu Dumnezeu.

Toate structurile diavolului au pierdut atît dezvoltarea energetică-informațională, cît și cea  logistică. În esența lor, ei au rămas fără mijloace și oportunități de existență. Lumea viitorului pentru ei este închisă cu o membrană luminoasă irezistibilă prin care nici o entitate nu poate trece. Și în conformitate cu noul concept de construire a ordinii mondiale, și orice om nu va putea face acest lucru fără sincronizatoare, despre care am povestit în materialele mele anterioare.

Rămase fără posibilități și mijloace de trai, foștii «stăpîni» ai vieții încearcă să-și prelungească viața cu ajutorul falsurilor informaționale. Falsurile creează probleme incontrolabile și, astfel, în fața noasră se joacă ultimul act al dramei – un plan sionist eșuat de a captura și lichida planeta noastră. Viitorul acestor «stăpîni» ai lumii este ușor de prevăzut. Șobolanii rămași fără hrană și înconjurați de circumstanțele înfrîngerii lor încep să mănînce unul pe altul reciproc cu frenezie. Dar, deoarece ei nu se pot mișca nici în trecut nici în viitor, atunci procesul de mîncare a unul pe altul este limitat atît în ​​timp, cît și în loc. Acest proces a început deja. El va dobîndi o frenezie specială după Forumul Economic Mondial (WEF), care va avea loc în Davos, Elveția, în perioada 22-25 ianuarie 2019, cînd «stăpînii» falși ai lumii își vor seama că aici e sfîrșitul pentru ei, și nu este nici o ieșire esențial.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пятнадцать + 4 =