Coroana imperiului Bizantin (Partea III)

Orhei_Moldova

Partea II

Dupa ce la 8 august 2010 in centrul spiritual a Moldovei, in Orheiul Vechi, poporul multinational din Moldova in cadrul unei actii moral-spirituale a inminat soarta si titlul puterii spirituale – coroana celor 2-ua mari imperii: Roma Antica si Bizant (care apartine, conform mostenirii, voievodului Stefan cel Mare ) in miinele Domnului; soarta poporului nostru si-a recapatat gloria de alta data.

Ca si pe timpurile lui Stefan cel Mare, poporul multinational din Moldova si-a restabilit rolul istoric: aparator a credintei crestine ortodoxe.
Noi ne-am recapatat independenta si libertatea in sinul Imparatiei Domnului.

Conform predestinatiei noi ne supunem numai Puterii de Sus, Puterii Domnului. Nici o formatiune din afara tarii si din tara nu se supune vointei Celui de Sus si nu au nici o perspectiva de existenta pe pamint. In lagatura cu faptul ca Vointa Domnului e materiala, reala si multelaterala toate incercarile de a influienta starea vietii in Moldova, necoordonata cu Cel de Sus, va fi persecutata si pedepsita tot de el.

Totul ce nu va avea tangenta cu planul de dezvoltare a lumii noi pe Pamint nu se va realiza in viata, deci si va pierde sensul si sustinerea. Acest text scris este doar o avertizare pentru cei, care nu inteleg sensul evenimentelor din Moldova si de pe Pamint. Inaltul titlu al poporului din Moldova – coroana Imperiului Bizantin, care se afla in miine Domnului, presupune controlul tuturor proceselor fizice si spirituale, care se desfasoara pe Pamint; dar si controlul insasi a planetei si a tuturol fiintelor umane. Poporul moldav are tot dreptul sa-si infaptuiasca misiunea, conform predestinatiei.

Acum despre ceea ce va urma in tara.

Structurile, care planifica pe teritoriul Moldovei diferite masuri ce nu sunt permine de puterile divine, fara doar si poate, vor fi invinse. Consecintele se vor reflecta in soarta fiecarui participant si vor duce la degradare. Atotputernicul nostru Dumnezeu intoarce fiecarui dupa merite.

Acest text e scris doar pentru a preveni si anticipa evenimentele ce vor urma. Soarta poporului si predestinatia lui – e un scenariu bine gindit, care sigur ca se va desfasura in timpul apropiat in Moldova. Politicienii naivi si “papusarii” de peste hotare presupun ca de ei depinde soarta poporului nostru.

E o eroare.

Dupa ce puterea in Moldova, conform vointei poporului, a trecut in miinele Domnului, Moldova a devenit, ca o luminare arzinda, ce emana lumina spirituala. De aceasta lumina sunt atrasi geo – politicienii naivi cu proiectele si planurile lor, care nu inteleg, ca lumina Domnului e asa organizata ca sa dezvolte si sa incurajeze proiectile benifice, dar cele agresive sa le arda si sa le risipeasca in vint. Acesta comparatie nu e intimplatoare. Fluturasii tineri, care zboara spre lumina, considera gresit ca ei sunt stapinii lumii. Foarte repede vor intelege ca sunt arsi de acesta lumina atractiva. Acesta le va fi plata faptelor.

Soarta popurului nostru e mareata si onorabila.

In decurs de 600 de ani moldovenii au pastrat focul Domnului ca in momentul decesiv sa-l transmita in miinele poporului rus “Roma a – 3 ”, la Moscova, acolo unde s-a inceput constructia unei lumi noi pe pamint. Alegerea constienta a transmiterii puterii centrale de la vest spre est va aduce schimbari radicale in viata reala a planetei. Omenirea va trece printr-o smucitura globala din lumea materiala in lumea spirituala, lumea adevarului si bunastarii. Pentru multe tari aceasta trecere va fi grea, pentru altii tragica.

Greseste acelea, care crede, ca nu va fi implicat in aceasta schimbare. E un proces ireversibil mai ales ca in miinele Domnului se afla soarta poporului, care i-a incredintat inaltul titlu si viitorul.

Ne intrebam cum focul sacru si titlu spiritual al Imperiului Bizantin poate fi transmis din miinele poporului moldovenesc in miine poporului rus daca el se afla sub controlul Domnului.

Anume acest mister si este ditaliul principal al evenimentelor ce vor urma.

Totul pentru aceasta e pregatit. A ramas un singur lucru: poporul rus singur trebuie sa ia decizia si sa demonstreze intregii lumi ca e gata sa devina “Roma a – 3 ” – povara unui nou centru de putere.

Atunci pe teritoriu rusiei se va stabili linistea si pacea. Oamenii vor intelege sensul evenimentelor si vor incepe sub ghidarea Domnului constructia unei lumi fericite cu adevarat, care va dura mii de ani si pentru toti va fi un model de viata.

Sveatoslav Mazur,
Coordonatorul mișcării de eliberare națională “Moldova Federală”

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × 1 =