Coroana imperiului Bizantin (Partea II)

Partea I

Insemnatatea inaltului titlu magic spiritual a planetei, mostenit de la imperiul Bizantin nu-l putem subestima.

coroana1Ce inseamna titlu spiritual si de ce el poseda componentul magic. Orice titlu spiritual e dat de Dumnezeu. Acest titlu arata locul persoanei date in ierarhia spirituala. Titlul spiritual nu se cumpara si nu se fura, nu se vinde si nu nu se cerseste. Nu-l poti primi prin miselii si minciuni.

Inaltul titlu spiritual al planetei e o cruce pe care Dumnezeu i-o da persoanei pentru executarea unei misiuni speciale. Detinatorul acestui titlu cu permisiunea Domnului poate schimba soarta planetei. Soarta nu e doar un cuvint e un sens anumit al lucrurilor, motivele sau cauzele existentei vietii pe pamint.

Conform soartei, pe pamint se produc toate procesele inclusiv cele globale, deaceea lupta pentru detinerea acestui titlu se desfasoara la nivelul planetei.

De ce acest titlu contine componentul magic?

Deoarece soartei planetei se supun toate procesele ce se petrec pe ea.

Conform soartei sau vointei Domnului au loc toate fenomenele naturale, schimbarile economice de care depinde viitorul omenirii. Acestui scenariu nu se poate opune nici o formatiune creata de om pe pamint cit de puternica si influeta nu s-ar considera.

Soarta le-a ordonat pe toate asa ca cel mai inalt si magic titlu de pe Pamint a Romei Antice si Bizantului cu dreptul de mostenitor l-a primit Stefan cel Mare prin casatoria sa cu Maria din Mangop din dinastia Paleolog. Transmiterea acestui titlu nu a fost posibila in decurs de VI secole din cauza opunerii reprezentantilor dinastiilor regale anglosaxone care doreau sa obtina acest titlu si sa domine lumea asa cum le-ar conveni.

Astazi corona regilor Bizantului se afla pe teritoriul Moldovei, dar mai precis in hotarele acelei Moldove, care era un stat integru pe timpurile lui Stefan cel Mare.

Anume aici pe teritoriul Moldovei istorice se da lupta decisive pentru viitorul planetei intre anglosaxoni si crestinii ortodocsi. Finalul il cunoastem toti din Biblie sub denimirea de “Apocalipsa”. Distrugerea poporului carui ii apartine coroana regilor Bizantului e cu neputinta si prin faptul ca cu 3 ani in urma printr-un ritual magic destinul acestui popor a trecut direct sub ocrotirea Domnului nostru.
Orice agresiune din afara v-a fi respinsa. Anglosaxonii folosesc metodele lor pentru destramarea tarilor suverane .

“Invinge si stapineste” – acest principiu apartine celui, care vrea haos pe pamint.

Fara sa incalce legele eterne persoanele cointeresate fac lucruri urite folosind intermediari. Prin politicieni corupti, tradatori de tara care se afla la putere, prin bani si promisiuni, infrajbind unul pe altul isi rezolva interesele personale. Ei organizeaza conflicte militare, mituind comandanti militari, inlatura concurentii cu ajutorul altor persoane, evitind pedepsele, deoarece sunt trasi la raspundere, doar persoanele, ce iau decizia respectiva, astfel facind alegerea dintre bine si rau, popor si interesul personal.

Un proverb spune:”Nu-i padure fara uscaturi”. In orice tara poti gasi un om zgircit fara demnitate si principii, sau o grupa de oameni, care pot sa vinda si tara si sufletul ba chiar si pe mama care le-a dat viata.

Acum si in Moldova observam acelasi lucru: unionistii si aliatii lor, vind anglosaxonilor nu numai istoria poporului, graiul lor si cultura moldoveneasca, dar si traditiile stramosilor care ne-au incredintat viitorul. Dusmanii nostri mituiesc politicieni, partide politice. Ei seamana in tara haos si neintelegere, li se pare sa sunt atotputernici, risipind milioane in vazul tuturor. Au ajuns sa cumpere popoare intregi, uitind cui se roaga aceste popoare.

E un lucru cert: acesti “papusari” pentru anglosaxoni sunt aceleasi papusi din teatru. Ei vor fi inlaturati imediat dupa ce scopul lor v-a fi atins, ca sa nu aiba martori. Acesti “papusari” n-au nici o valoare ca persoane, sunt fara principii si sunt ademiniti doar de bani cu ajutorul carora mituiesc politicienii moldoveni cu banii trimisi din Londra si Washington. Anume din acesti bani ei iau acei 30 de arginti pentru tradarea poporului sau. Vreau sa dezamagesc “papusarii” si politicienii corupti – anglosaxonii in Moldova nu vor veni.

Noi am anticipat evenimentele la 8 august 2010 la Orheiul Vechi – centrul spiritual al poporului moldovenesc, inminind soarta tarii noastre si inaltului titlu Domnului Nostru. Acuma nimeni nu poate influienta soarta tarii. Voi ati pierdut si trebuie sa stiti acest fapt. Pedeapsa pentru tradarea patriei v-a urma. Dumnezeu la toti le da dupa merite.

Sveatoslav Mazur,
Coordonatorul mișcării de eliberare națională “Moldova Federală”

Partea III

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 + 13 =