Sveatoslav Mazur: Cum de separat reptilienii de la oameni ori evreii de la goi

A venit timpul nou — timpul focului. Și, după cum știți, reptilele și toate astfel de viețuitoare trăiesc în apă. Elementul lor s-a terminat, și ei încearcă prin toate posibilitățile să se păstreze pe planetă, iar dacă nu o voi reuși, atunci s-o explodeze. Există doar o singură metodă de separare a reptiliilor de oameni, sau mai precis de separarea evreilor de goi. Această metodă se află în mîinile mele, în mîinile Marelui Maestru, Împăratul împăraților, Isus Hristos al celei de-a doua veniri.

Timpul adevărului a sosit. Eu am creat o lume nouă, în care evreii nu au loc. Pentru a intra în această lume, este necesar de trecut prin sincronizator.

         Sincronizator

Sincronizatorul separă grîul de pleavă. Sarcina lui principală și unică este de a separa inteligența artificială de dragostea Divină. Și deoarece evreii sunt reprezentanți ai unei rase cosmice speciale, adică reptilieni, despre care există atîta multă vorbă, ei nu vor putea trece prin sincronizatori. Dar să țineți minte: fiecare om, care se va afla cel puțin cinci minute în sincronizator, va primi un document și simbolul nostru din mîinile cavalerului mesei rotunde, indicînd faptul că omul dat a intrat în Împărăția lui Dumnezeu și nu este evreu.

Astfel, eu, Marele Maestru, voi separa grîul de pleavă și voi da tuturor omenirii ocazia de a ieși la un nou nivel de dezvoltare, nivelul Focului Spiritual.

Iar ce se va întîmpla cu evreii? Desigur, trebuie să înțelegem că eu nu sunt un sadic și nu sacrific copiii mici, așa cum fac reptilienii. De mine  chiar a fost făcut un video, în care i-am oferit evreilor un scenariu alternativ.

 

 

Eu i-am arătat capabilitățile mele și mi-am explicat sensul, pentru că în mîinile mele sunt toate cheile lumii Pămîntului: cheia de la Cer, cheia spre lumea interlopă și cheia de la lumea superficială. Eu controlez complet situația pe Pământ. De mai multe ori li s-a spus că ei se află pe calea autodistrugerii. Ei nu înțeleg că glumele cu Dumnezeu sunt rele și vor trebui să răspundă pentru toate acțiunile lor. Și din moment ce ei au respins singura lor cale de mîntuire, eu am introdus planul «B». Acum nu au așa cale. Evacuarea de pe planeta noastră este posibilă numai printr-un filtru: prin Venus, Mercur și Porțile Solare. Pentru ei o astfel de evacuare prin foc și acid înseamnă moarte.

Existența pe planeta noastră pentru ei este, de asemenea, imposibilă, pentru că planeta a trecut deja la un nou nivel de dezvoltare, la nivelul Focului Spiritului. Și ce, domnilor, am ajuns? E timpul de colectat pietre.

Dacă voi nu transferați toate finanțele și alte controale ale planetei în mîinile mele și în mod oficial, la nivelul întregii comunități mondiale, nu mă recunoașteți ca Regele vostru, eu voi închide ultima ocazie de a crea pe planetă un canal pentru evacuarea voastră pe Patria voastră spațială, și cu asta voi semna o sentință de moarte. Și, bineînțeles, nu voi intra niciodată în opoziție directă cu voi nici la primul, nici la al doilea, nici la al treilea nivel. Acolo mă veți învinge, pentru că nu posed calitățile unei lumi a animalelor capabile de încărcături incredibile de corp fizic. Și nu am nevoie de aceasta. Eu deja v-am învins la niveluri spirituale, pe cele care nu vă sunt disponibile. Voi ați pierdut deja și pentru voi pur și simplu nu există alte variante.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

12 − 9 =