Sveatoslav Mazur: Alegerile în Moldova – începutul celui al treilea război mondial?

Alegerile pentru Parlamentul Moldovei reprezintă un trăgaci în noua istorie modernă. Acum toate forțele implicate în acest proces vorbesc doar despre intențiile lor. Dar numai acțiunea însăși va permite lui Dumnezeu și armatei Sale să intre în război. Așadar, doar atunci, cînd toate formațiunile ilegale și actorii globali în Moldova, care deja din anul 2008 se află sub controlul și îndrumarea personală a Creatorului, vor lua acțiuni care nu sunt coordonate cu Dumnezeu, va fi lansat un război cu noua ordine mondială ridicată de evrei conform planului lor a construcției celui de-al treilea templu al lui Solomon și încercării de a crea o nouă Khazarie.

De fapt, după alegerile pentru parlamentul moldovenesc se va începe o scufundare totală a evreilor în întreaga lume, ceea ce va conduce întreaga omenire spre înțelegerea nevoii de a construi o nouă lume Divină, dar nu în conformitate cu calca evreilor lumii, ci în conformitate cu planul Marelui Maestru, pe care l-am exprimat în ultima lucrare «Cartea Vieții».

http://indigolotos.info/6697/kniga-zhizni-svyatoslav-mazur.htm

Astfel, evreimea mondială își face proprie sinuciderea personală în fiecare secundă, fără să-și dea seama că calea înapoi nu mai există. Toate planurile exprimate de conducerea Uniunii Europene, China și Statele Unite ale Americii cu privire la modul, în care acestea văd exact perspectivele pentru dezvoltarea lor sunt doar chimere care nu se vor întîmpla  niciodată. Conform planului mondial de dezvoltare, pe Pămînt a venit o nouă ordine mondială, o nouă realitate. Ea a venit în pace și a vrut să transfere toată omenirea în lumea lui Dumnezeu la fel pașnic. Dar dacă apare o barieră în calea noii ordini mondiale, ea o va elimina imediat.

Astăzi, un astfel de obstacol pe Pămînt este evreimea mondială, care înțelege că planul lor de dezvoltare a eșuat și această comunitate criminală încearcă să aducă omenirea într-o nouă confruntare globală — în al treilea război mondial. Aceasta, în principiu, este deja imposibilă. De aceea, contradicția care a avut loc prin vina acestui popor este de astfel, încît este imposibil de evitat. Pe Pămînt va rămîne doar forța care mai bine s-a pregătit pentru acest moment. Nu rămîine mult de așteptat. Alegerile pentru Parlamentul Moldovei vor avea loc pe 24 februarie, iar la 25-26 februarie anului 2019 pe Pămînnt se va începe lupta principală cu această națiune.

Conferința de securitate 2019 de la Munchen arată, că vechile reguli ale jocului pe globul pămîntesc nu mai funcționează, ele pur și simplu nu sunt, iar cele noi încă nu există. Jucătorii globali încearcă să impună vina pentru ceea ce se întîmplă în lumea Rusiei. Dar noi știm,  că Rusia este vinovată doar în faptul că, conform planului lui Dumnezeu, este cel mai important centru pentru dezvoltarea spirituală a ordinii mondiale viitoare. Iar singure  acești elite occidentale, conduse de evreii mondiali, care și-au pierdut deja sensul și semnificația, sunt o cantitate de deșeuri care vor fi aruncate în coșul de gunoi al istoriei.

Înaintea ochilor noștri are loc o acțiune tehnică numită apropierea apocaliptică. Și dacă acești jucători globali au intrat deja în bătălia principală, atunci trebuie să înțelegem că nu există nicio întoarcere. Toate forțele lumii au intrat în lupta decisivă, ieșirea din care este numai al nostru — în direcția lui Dumnezeu. Alte opțiuni pur și simplu nu există. Dar începutul practic al acestei lupte? Apăsarea butonului sau a trăgaciului va avea loc în Republica Moldova la 24 februarie 2019, cînd elitele mondiale, conduse de evrei, își vor face principala greșeală practică, după care nu va mai putea retrage nimeni și niciunde. Jucătorilor mondiali îi vor costa scump jocurile în Republica Moldova.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать − 13 =