Sveatoslav Mazur: Ordinul mondial evreiesc pe Pămînt se va termina pe 25-26 februarie anului 2019

Pe Pămînt a venit timpul nou, o nouă perioadă de dezvoltare. Și în ce constă ea? S-a realizat idea, întruchipată  în rugăciunea Tatălui Nostru . Pe Pămînt a venit  Împărăția lui Dumnezeu.  Adică, în viața oamenilor a intrat încă un element – cosmosul. Dacă înainte viața oamenilor a fost binară, adică a avut loc lupta de contrarii, lupta masculină și feminină, In și Ian, acum această luptă s-a încheiat, pentru că masculinul a dobîndit o altă calitate. Ea a devenit o legătură între cer și pămînt. Iar locul principiului  anterior al bărbatului în modelul dual a ocupat cea de-a doua femeie.

Astfel, vedem sosirea pe Pamînt a matriarhatului. Adică, bărbații și femeile au primit o altă responsabilitate în noul model triplu. Bărbații sunt responsabili pentru legătura dintre Pămînt și Cer, pentru calitatea cosmică și spirituală, iar  femeile pentru viața pămîntească, pentru logică și emoții. Cu alte cuvinte, reformatarea unui om în esența sa Divină a dus la reformatarea tuturor relațiilor de pe Pămînt. Și, bineînțeles, noua configurație va schimba complet toate relațiile pe planeta noastră. Lumea va pierde nevoia de luptă a opuselor — pentru că nu există luptă pe cer — și va primi noi tehnologii cerești și oportunități de dezvoltare.

Acest lucru foarte bine înțelege acelor,  care au exploatat cu îndemînare modelul dual de dezvoltare a planetei noastre, care s-au implicat în crearea conflictelor și au cîștigat bani pe baza lor, așa-numita elită care a exploatat principiul «disparte și conduce». În noile realități istorice, acest principiu nu funcționează, prin urmare, s-a ipuizat atît în sens, cît și în conținut și tot personalul spiritual și fizic al armatei și al religiei, care deservește întregul principiu și personalul spiritual și fizic al armatei.

Și cum ar putea fi altfel, dacă istoria, legată cu  Adam și Eva și șarpele  ispititor, conform calendarului Pascalilor, s-a încheiat cu 500 de ani în urmă, 7000 de ani în urmă de la crearea lumii conform calendarului Iulian sau în 1492 conform calendarului Gregorian. Și din moment ce evreii atunci au încercat să obțină puterea absolută pe planetă, conform Torei, și această învățătură a lor s-a dovedit a fi o falsă, toată omenirea în acești 500 de ani a fost complet ignorantă și mincinoasă.

Astăzi, aceleași structuri ale acestui «popor ales» au încercat din nou să lanseze întreaga omenire într-un cerc fals al istoriei, dar pentru a doua oară au eșuat. Și realizând pierderea lor, ei încearcă să distrugă toată omenirea cu ajutorul inteligenței artificiale pentru a rămîne pe planeta noastră departe de progres și de lumea Divină.

Încercarea lor s-ar fi întîmplat, fără îndoială, dacă eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristos celei de a doua venire, nu ar fi  venit pe Pămînt și n-ar întoarce din nou întreaga omenire în sînul Tatălui Atotputernic. Am restaurat matricea lui Dumnezeu. Am doborît șarpele ispititorul, dragonul roșu, diavolul — conducătorul întregului popor evreu și l-am legat de suprafața Mercurului, de unde nu avea nici o cale.

Acum a rămas de făcut puținul  — de transferat întregului popor evreu pe Mercur la stăpînul lor, pentru a nu interveni toată omenirea noastră de a trăi conform noii realități Divine, care a venit la noi pe Pămînt. Și din moment ce Rusia și Moldova își joacă rolulile principale, se poate spune că rolurile cheie ale acestei lupte, lupta pentru viitorul întregii omeniri se desfășoară tocmai pe teritoriul lor — între evrei și oameni de bunăvoință. Și din moment ce eu, Marele Maestru, am pregătit deja planeta pentru o tranziție completă și finală la o nouă realitate, iar evreii, conform legii Universului, au încălcat deja legea cauzelor și consecințelor, această tranziție va începe după începerea procesului de revanșă. Acesta va fi lansat în Moldova în perioada 25-26 februarie 2019 deja după alegeri false în Parlamentul moldovenesc fals în 24 februarie 2019. Nu a rămas mult de așteptat. S-a pornit ultima săptămînă a ordinii mondiale evreiești vechi pe Pămînt.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать − 6 =