Sveatoslav Mazur: Evreimea mondială conform legii cauzelor și efectelor va fi lichidată complet

Eu sunt adesea întrebat: Sveatoslav, și cînd se vor începe acțiunile active pentru eliminarea sistemul diabolic? Și eu de fiecare dată răspund: Domnilor,  cel mai important lucru s-a întîmplat deja. Urmăriți evenimentele globale.

Toate statele astăzi, conform Legii cauzei și efectului, sunt aliniate într-o anumită configurație, care vine din Moldova. La rîndul său, configurația de aliniere a forțelor în Moldova se formează în conformitate cu planul lui Dumnezeu și Cărții Vieții, care este în mîinile mele. Acest model deja poate fi urmărit ușor și simplu. Este suficient să vă stabiliți o astfel de sarcină. De aceea eu numesc această operațiune «constrîngere spre ascultare», pentru că ea arată dependența deplină a evenimentelor care au loc pe Pămînt de la voia mea Sfîntă, provenită din Cartea Vieții.

De ce eu am dat omenirii o nouă învățătură — Cartea Vieții? Anume pentru aceea, ca de a învăța de trăit în condiții noi — absența dictaturii forțelor rele. Acest proces de stabilire a unei noi realități morale spirituale va fi observată din ce în ce mai mult, pentru că murdaria matricei diabolice dispare treptat, iar în locul ei apar contururile noii ordini mondiale. Toate acestea au fost făcute tocmai pentru a păstra pe deplin întreaga omenire, care deja destul de mult a suferit în mod suficient de dictatele diavolului și ale «poporului său ales».

Procesul de tranziție este foarte rapid în ceea ce privește standardele cosmice, dar nu este vizibil pentru ochiul uman, deoarece omul în sine este în mijlocul lucrurilor și înțelege și acoperă doar o parte mică, separată a imaginii globale din jurul lui.

Dacă omul ar avea conștiință extinsă, el ar vedea întreaga imagine în același timp și rolul său în această acțiune globală. Dar, din moment ce lumea interioară a omului nu a fost încă reconstruită, în conformitate cu noua realitate Divină (de fapt, ea conține încă părți din matricea diabolică), este aproape imposibil pentru el să vadă noua lume.

Anume de aceea eu îmi îndeplinesc lucrul,  luptînd doar cu rezistența structurilor globale, care încă după inerție împlinesc legile și planurile guvernului anterior, care nu mai este pe Pămînt.

Este ca în gluma aceea, care spune că războiul s-a încheiat deja cu mulți ani în urmă, iar partizanii care trăiesc în pădure, la care informațiile nu au ajuns, continuă să explodeze trenurile și podurile.

Timpul tranziției a avut loc. Și procesul judecății lui Dumnezeu a identificat făptuitorii de crime. Recolta este în plină desfășurare. Dar oamenii nu înțeleg acest lucru, deoarece informația lui Dumnezeu nu ajunge la ei.

Pentru a le reformata, este necesar să creăm o rețea de sincronizatori și, astfel, să conectăm un singur om cu sursa Adevărului — cu Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

Diavolul pentru aceea și a deconectat omul de la Dumnezeu, astfel încît el să nu înțeleagă  semnificația a ceea ce se întîmplă și ca el să fie putut controlat și manipulat cu ajutorul poporului ales de diavol. Astfel, el a existat cu succes multe milenii. Dar anume sosirea mea pe Pămînt a încheiat domnia lui o dată și pentru totdeauna.

Dar, după ce am înlăturat diavolul și apropiații lui, eu nu i-am eliminat încă «poporul ales», care, din vechiul obișnuit, continuă să explodeze trenuri pe tot globul pămîntesc și să facă ritualuri de sacrificiu.

Se pare că toate încercările mele de a raționaliza acest popor vor fi în zadar și, conform Legii cauzei și efectului, acești oameni vor cădea în mîinile propriei lor prostii și mîndrie. Omenirea va fi vaccinată pentru milenii lungi — ce este ascultarea stupidă față de spiritele rele și cum mîndria se manifestă atît într-o singur om, cît și într-un singur popor.

Momentul distrugerii complete a matricei diabolice se apropie de sfîșitul său. Și, așa cum am spus în articolele și videoclipurile mele, pe noi ne așteaptă tranziția finală la o realitate diferită în aprilie anului 2019. Dar acest lucru nu înseamnă că toți oamenii de pe Pămînt vor deveni imediat fericiți, ci, dimpotrivă, toți cei care s-au adaptat regimului diabolic se vor afla în realitatea opusă a lumii lor interioare și vor începe o dezorganizare teribilă, ca dependenții de droguri, care au nevoie de o doză la starea modificată. Și de ieșit din această defalcare este posibil numai atunci cînd lumea interioară a omului este va fi reconstruită în conformitate cu noile condiții externe și va începe să vibreze armonios cu el în mod unison, în ansamblu. Acest lucru se poate face numai cu ajutorul sincronizatorilor — instalații Divine care pot regla vibrațiile lumii interioare a omului cu conturul al planetei exterior, Divin.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × 5 =