Preasfînta Fecioara și-a început domnia pentru 1000 de ani în Templul Său pămîntesc în Orheiul Vechi

De ce în Moldova forțele politice nu pot crea o coaliție de guvernămînt? Pentru că, conform planului lui Dumnezeu, Moldova Mare trebuie să se unească din nou în interiorul granițelor principatului moldovenești al vremurilor lui Ștefan cel Mare.

A venit timpul pentru dragoste. A venit timpul domniei pe Pămînt a Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii, Irinei Cocoș. Dar orice întreprindere sau orice națiune, inclusiv întreaga umanitate în ansamblu, nu se pot uni la nivelul urii, la nivelul teoriilor și tehnologiilor satanice, la nivelul ideologiei diabolice anti-umane. De aceea, conform voinței lui Dumnezeu, toate mișcările politice, toate ideologiile anti-umane în Moldova ar trebui eliminate, începîd cu socialismul și încheind cu ideologia pseudo-democrată a structurilor globale de guvernare numite liberalism.

Ceea ce vedem noi astăzi în Republica Moldova în arena sa politică, nu o poți numi nicicum în afară ca agonia lumii diabolești. După fiecare dintre întîlnirile lor, pseudo-politicienii fug care la vest, care la est în căutarea sfaturilor de la «frații lor mai mari». La rîndul lor, acești «frați mai mari» nu înțeleg cum să își organizeze propria viață și viața popoarelor lor. Cînd se rezolvă ordinea mondială, toată lumea se gîndește la viitorul lor. La nimeni nu vine în cap, că decizia de astăzi poate veni pe Pămînt numai din Cer, de la Tatăl Dumnezeu Atotputernic, pentru că fostul proprietar al planetei, satana, care a distribuit sfaturi liderilor structurilor globale, nu mai trăiește pe Pămînt, el însuși se gândește la vicisitudinile sorții sale apropiate.

Construcția unei noi ordini mondiale, fără îndoială, începe cu crearea unui centru de forțe, de la miez, de la piatra de temelie, în jurul căreia se construiește întreaga clădire nouă.

Și, bineînțeles, proiectul nou se construiește pe baza unei ideologii globale noi. Toate aceste componente se află în cadrul statului nostru multinațional – Moldova. Există centrul Forțelor cosmice – acestea sunt Butuceni, Orheiul Vechi,  singurul punct de pe Pămînt, unde Cerul se conectează cu Pămîntul într-o singură legătură. Există un conducător al proiectului – Preasfânta Fecioara, Maica Lumii Irina Cocoș a venit pe Pămînt. Și, în cele din urmă, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos a celei de a doua venire, care a dat lumii o nouă învățătură – Cartea Vieții.

http://indigolotos.info/knigi/kniga-zhizni-svyatoslav-mazur

Pentru ce încă de încercat de creat o coaliție a majorității din ideologii diabolice? Cine acolo din Moldova dorește să conducă comunitatea mondială? Au! D-le Dodon? Plahotniuc? Sau poate Sandu? Voi  ce, nu vă uitați în jur? Nu citiți literatura și publicațiile? Atunci, pe voi vă așteaptă evenimente interesante în viitorul apropiat.

Conform planului lui Dumnezeu, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am transferat deja întreaga omenire la un nou nivel de dezvoltare și i-am predat conducerea lumii Preasfintei Fecioare, Maica Lumii – Irinei Cocoș. A venit timpul, domnilor, să scoateți ochelarii întunecați de iluzii și să vă îngenuncheați! Pe Pămînnt deja a sosit o nouă ordine mondială. A venit timpul să întoarcem țările moldovenești pierdute mai înainte în inima maicii – patriei Moldovei și să începem să construim o nouă ordine mondială. Altă cale nu există.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × три =