Sveatoslav Mazur: Lațul crizei mondiale se strînge tot mai strîns și mai strîns

Am spus în repetate rînduri de ori în textele și videoclipurile mele că șobolanii înșiși se vor mînca unul pe altul, după ce lumea va trece la cel de-al patrulea nivel al dezvoltării.

Și ce vedem noi? Jucătorii globali se confruntă reciproc în războaiele comerciale și hibride și nu există nici o cale de ieșire din ele, deoarece sistemul de interacțiune dintre diavol și întreaga omenire este deja distrusă de mine, Marele Maestru al Ordinului Cosmic Sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde! Iată de ce instrumentele sale diabolice — structurile globale pentru scoaterea resursele din populația lumii, au rămas fără lider, fără suport informațional energetic.

Și ce poate reprezenta un program creat artificial de acțiune, dacă ea este lipsită de baza elementară? Acesta este doar haos neangajat. Chiar și un război ca acest haos nu poate organiza.

Astăzi, nici un economist avansat nu poate explica în ce direcție se mișcă  economica planetei, și ce ne așteaptă pe noi mîine.

În lume nu există nicio ideologie noouă, pentru că această lume a nivelului al treilea a murit deja. Și, după cum știți, cadavrul nu are viitor. Și așa cum eu am promis în videoclipurile mele, pe fonul lumii muritoare a diavolului se descoperă contururile unei noi lumi globale – lumea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Și cu cît mai repede se destramă sistemul anterior al nivelului mondial, cu atît mai repede la locul ei vine o realitate cosmică diferită.

Trucul acestei noi lumi este că de a intra în ea se poate doar decît prin  ajutorul spiritualizării, doar prin trecerea la un nou nivel de dezvoltare, deoarece interacțiunea diavolului cu o singură persoană a avut loc prin intermediul creierului, folosind mintea animală a omului, care nu este perfectă și se conduce de  numeroase tentații.

Dar iată interacțiunea unui singur om cu Dumnezeu se realizează cu ajutorul unei conștiințe extinse, cu ajutorul unui instrument spiritual al omului, care posedă Adevărul și nu este supus vreunei dorințe de animale, pentru că este  mai presus de toate aceste manifestări primitive ale omului, dar se află la un nou nivel de dezvoltare.

Ieri, 16 mai 2019, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am tradus centrul comunității viitoare mondiale într-o nouă calitate, Maica Lumii, Irina Cocoș, a spiritualizat esența Sa, a permis calității Divine, Duhul Sfînt să intre în lumea Ei interioară. Astfel, Ea este prima pe planeta noastră care a trecut într-o altă stare și a devenit principalul și detaliu-cheie al noii ordini mondiale.

http://indigolotos.info/7273/svyatoslav-mazur-presvyataya-bogorodica-mater-mira-voshla-v-svoi-zakonnye-prava.htm

Acum prin Ea, ca și prin singurul adaptor din lumea lui Dumnezeu în lumea omului, se pot conecta toți acei oameni pe care Tatăl Dumnezeu Atotputernic l-au pregătit pentru construirea unei noi lumi globale.

Și ce se va întîmpla cu cei care continuă să acționeze pe șahul global?

Ei treptat, treptat, dar în mod constant vor pierde posibilitatea de a înțelege semnificația evenimentelor care au loc pe Pământ, degradează și mor. Staturile  lor se luptă în convulsii, di care nu există nici o cale de ieșire, deoarece lumea a trecut la o nouă calitate, nu pe orizontală, ci pe verticală și, prin urmare, lupta națiunilor și a statelor pentru dominație globală doar întărește strangularea crizei mondiale, care conduce în mod clar și neechivoc la colapsul global, la autodistrugerea ordinii mondiale anterioare.

Și care este modalitatea practică de a ieși din această situație?

Eu deja am povestit, că toate evenimentele care au loc în teritoriile istorice ale Moldovei Mare astăzi sunt extrapolate pe tot globul. Acest lucru a fost făcut pentru ca omenirea să poată să se transfere într-o nouă ordine Divină, treptat prin singurul model posibil pentru dezvoltarea unei noi ordini mondiale.

Harta Moldovei în timpul domniei domnitorului moldovean Ștefan cel Mare

 

Astfel, dacă lumea este extrapolată din Moldova, este necesar ca forțele nivelului Divin să poată demonstra mai întîi în Moldova un nou model de interacțiune între om și Dumnezeu și apoi să înșire acest model, adică să-l extindă pe întregul glob.

http://indigolotos.info/6920/svyatoslav-mazur-vsjo-chto-proishodit-v-moldove-segodnya-ekstrapoliruetsya-na-vsjo-mirovoe-soobshhestvo.htm

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l realize elitele globale, este că nu există nici un alt plan pentru astăzi în lume. Și în următorii o mie de ani nu va exista, pentru că Tatăl Dumnezeu Atotputernic, Stăpînul tuturor lumilor și popoarelor, constructorul și arhitectul nu creează opțiuni de rezervă și cu ajutorul Sfintei Voințe Sale își dă seama de singurul Său proiect de construcție mondiale reale. A rezista voinței Sale nu este inteligent și nici chiar, poate să zicem, dezastruos pentru întreaga lume a elitei.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 − пятнадцать =