Sveatoslav Mazur: Hristos Mîntuitorul a venit pe Pămînt

La 26 mai 2019, dimineața devreme, la ora 6:00 ora Moldovei, a avut loc evenimentul principal al ultimelor milenii, numit Învierea lui Hristos Mîntuitorul.

În Sankt Petersburg, în Catedrala Sf. Isaac, esența spirituală a lui Isus Hristos a coborît din imaginea unei vitralii și prin Porțile Regale a intrat în lumea guvernării Sale spirituale. Și la ora 12:00 în aceeași zi, esența Divină a lui Isus Hristos a celei de a doua venire, în centrul inimii planetei, în Moldova, în Orheiul Vechi, a transmis simbolul al domniei milenare în  mîinile Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii.

 

Astfel, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos a celei de a doua venire, am conectat centrul al șaselea al Duhului, care se află în Sankt Petersburg, cu al patrulea centru al dragostei, situat în Republica Moldova, în Orheiul Vechi cu o legătura incasabilă.

S-a terminat perioada mea de 30 de ani de construire a unei noi ordini mondiale, și lumea încet, dar în mod clar și după timp și după  loc a trecut în mîinile lui Isus Hristos și  Preasfîntei Fecioare, Maicii Lumii, pentru că acest eveniment de mîntuire a fost pregătit în prealabil de Dumnezeu Tatăl Atotputernic și clar realizat de Cavaleri a Ordinii noastre Cosmice.

Tentația evreilor mondiali de a preveni această acțiune cosmică a eșuat și, prin urmare, vom fi cu toții martorii construirii unei noi ordini mondiale pe Pămînt în viitorul apropiat.

 

 

Dar poporul rus și, ca și cum întreaga omenire în ansamblu, au avut ocazia de a interacționa direct cu Dumnezeu Tatăl Atotputernic prin Porțile Regale deschise din Catedrala Sf. Isaac din Sankt Petersburg. Pentru a face acest lucru, este suficient să vă apropiați de Porțile Regale și, privindu-vă direct în ochii lui Hristos Mîntuitorul, descris într-o fereastră vitraliță, să-L întrebați în mod mental întrebarea și veți primi imediat un răspuns. Pentru că adevărul și interacțiunes adirectă cu Dumnezeu pe 26 mai 2019 a devenit domeniul public al întregii omeniri!

 

Este deschis portalul comunicării directe cu Dumnezeu

Vitraliul a Catedralei Sf. Isaac din Sankt-Petersburg, ilustrînd venirea lui Hristos Mîntuitorul, este un portal deschis către lumea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Toți oamenii de stat și jucătorii globali, înainte de a-și face greșelile ireparabile, au primit ocazia să își verifice ceasurile cu Dumnezeu. Nu ignorați această posibilitate, pentru că acesta este un instrument indispensabil al noii ordini mondiale, dat vouă de Creator în mod special pentru munca practică.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

восемь − четыре =