Sveatoslav Mazur: Noi suntem pe pragul constrîngerii globale spre supunere

Pe Pămînt a venit Maica Lumii, și acest fapt a schimbat întreaga configurație a vieții noi pe planetă.

Ce înseamnă asta? Eu am descris în detaliu în videoclipul meu cum se construiește realitatea.

https://www.youtube.com/watch?v=RIucSKOl5hM&t=1190s

Dacă oamenii nu știu despre acest lucru, acesta nu este un motiv pentru a nu-l crede. Fundamentul vieții este astfel încît lumea lui Dumnezeu se bazează strict pe legile și principiile Lui eterne, indestructibile. Și, dacă odată diavolul a reușit să pună aceste legi cu capul în jos, asta nu înseamnă că va reuși încă o măcar dată.

Concluziile sunt făcute. Diavolul și echipa lui au fost pedepsiți pentru această acțiune nemaiauzită. Și acum lumea sa întors sub controlul și îndrumarea deplină a lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

O nouă etapă în dezvoltarea întregii comunități mondiale este legată cu regula directă pe Pămînt a Ordinului meu Cosmic Sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde și a Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii. Anume Maica Lumii, pentru următorii o mie de ani își va ocupa tronul Său pe teritoriul întregului glob! Nominal, acest lucru s-a întîmplat deja în 26 mai 2019, cînd eu, Marele Maestru, I-am predat oficial, în conformitate cu canoanele cosmice, conducerea pe Pămînt.

A rămas puțin: această putere absolută a Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii, trebuie să fie recunoscută de întreaga comunitate mondială.

Este posibil aceasta cu ajutorul unei convingere sau sugestii? Nu și nu. Puterea absolută pe Pămînt nimeni nu pur și simplu nu va da. Ce rămîne pentru Dumnezeu Tatăl Atotputernicul? Doar un lucru — să aplice voința Lui și, în conformitate cu aceasta, să pună toată umanitatea pe genunchi! Cum de făcut acest lucru? Cred că în viitorul apropiat o vom vedea!

Maica Lumii este o esență cosmică, dotată cu puteri speciale și dotată de Dumnezeu de un nivel special cu abilități. Esența Ei este protejată de gazda cosmică și, în esența Ei, Ea este Zeița inviolabilă incarnată cosmică, manifestată pe Pămînt, o parte a lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Locul Ei de încarnare este centrul universului de pe Pămînt, situat în Moldova, în Orheiul Vechi, singurul punct care leagă Pămîntul și Cerul în mod permanent.

Numele ei este Cocoș, numele este Irina. Și alte personaje ale acestei acțiuni cosmice nu vor fi !!!

 

АЛВГЖЗ – 26879886 – introduceți în computatorul vostru, și veți afla sensul.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 − пять =