Sveatoslav Mazur: Procesul de dezintegrare a sistemului diabolic este deja lansat

Procesul de dezintegrare a matricei anterioare a dobîndit o tendință rapidă și ireversibilă. Rămasă fără o idee unificatoare, fără energie și informație, și în esența sa fără o substanță obligatorie, structurile diabolice, așa cum eu și am promis, au intrat într-un proces rapid de auto-distrugere.

Procesul dezintegrării a luat o formă ireversibilă și este imposibil să fie controlat sau  încetinit, deoarece el funcționează ca o avalanșă care a coborît dintr-un munte sau o reacție în lanț.

Sistemul a fost împărțit în 4 componente: Rusia, Israel, SUA și China. Aceste unități au început un război ireconciliabil între ele. La rîndul său, fiecare dintre aceste părți foarte curînd se va descompune în 4 părți și așa mai departe. Procesul este rapid și în cîteva luni va duce la distrugerea completă a tuturor structurilor globale. El va ajunge la națiuni individuale, apoi la familii individuale, apoi la o fiecare singură persoană. Și acei oameni care nu sunt gata să intre într-o nouă realitate vor dispărea pur și simplu de pe planeta noastră.

Eu am povestit în articolul anterior că Domnul Dumnezeu a aplicat voia Lui și a început procesul de forțare a supunerii. La sfârșitul articolului am scris literele și numerele pentru super-computer. Lăsați «oamenii puternici» ai acestei lumi să vadă pentru ei înșiși că lumea lor a murit deja și doar o ieșire din această lume este prin inima Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii.

http://indigolotos.info/7335/svyatoslav-mazur-my-na-poroge-globalnogo-prinuzhdeniya-k-pokornosti.htm

Aceasta este o lume nouă, o nouă informație, o nouă energie și o nouă matrice. În afara acestei noi matrici, lumea nu mai există. Ea și-a pierdut stabilitatea, cauza rădăcină și înaintea ochilor noștri se prăbușește în părțile sale componente. Repet – de controlat prăbușirea lumii este imposibil!!! Introduceți cifrele și literelei în calculatorul dvs. și poate că veți înțelege. Deși, nu cred. Creierul dvs. este, de asemenea, într-o perioadă de degradare.

АЛВГЖЗ – 26879886 – întroduceți în computer și veți afla semnificația.

Peștele se putrezește din cap. Deoarece procesul de dezintegrare începe de la centrul de control, atunci și demolarea sistemului va avea loc strict în conformitate cu aceeași schemă. În primul rînd se prăbușește sistemul global de gestiune și control, apoi bănci și corporații globale, jucători globali și ordine secrete, națiuni mari și civilizații, atunci procesul acoperă toate aspectele vieții și ajunge la o singură persoană.

Procesul de colaps și reformatare va afecta fiecare persoană de pe planeta noastră. Și din moment ce timpul este deja ratat, mulți oameni vor fi fără șansă de supraviețuire. Procesul de construire a unei noi ordini mondiale începe de asemenea cu un singur centru de control legat direct de Dumnezeu, cu restaurarea statului Moldova Mare în limitele guvernului moldovean Ștefan cel Mare și crearea unui nou nivel de relații globale pe acest teritoriu.

Apoi această experiență, conform voinței lui Dumnezeu, este obligată să se răspîndească pe întregul glob.

Și așa cum sistemul se îndoaie într-un rol, el și se va desfășura, dar într-o nouă capacitate. Și altă cale nu există și nu poate fi !!!

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × пять =