Sveatoslav Mazur: În fața forței irezistibile

Acest text eu am decis să scriu în mod spontan, seara. De obicei, scriu articolele dimineața, pentru a le edita și publica seara. Dar, aparent, o astfel de excepție de la reguli nu este accidentală. Am vrut să explic elitei mondiale ce înseamnă «fața forței irezistibile».

Iată, de exemplu, voi trăiți în lumea Satanei și vă bucurați de privilegiile lui. V-ați vândut sufletele lui. Pentru aceasta, el v-a permis să furați omenirea, să ucideți și să violați fără consecințe presupuse. Asta înseamnă că aveți putere nelimitată, cum ar fi diavolul oferit lui Isus Hristos și de la care a refuzat Mântuitorul nostru.

Deci, puterea nelimitată creează și infracțiuni nelimitate. Și toți acești factori: bogăție, putere și faimă, ei sunt intoxicați și vă forțează să vă mențineți pe această stare cu orice preț.

Dar iată puterea lui diavol s-a sfîrșit. Noi l-am răsturnat de pe piedestal, ceea ce înseamnă că această putere nelimitată, faima și bogăția pot dispărea peste noapte. Și nu numai că ele pot dispărea, cu siguranță vor dispărea și toți oamenii care au suferit pînă acum toată această putere și agresiune insurmontabile, ca și când vor fi treziți din somn. Ei își dau seama de forțele de care nu cunosc și apoi se va începe cel mai important lucru: reevaluarea valorilor. Nu împărtășirea instrumentelor vechiului diavol, ci crearea de noi, date de Dumnezeu.

Oamenii care ieri au condus lumea, vor pierde această ocazie peste noapte. Toate aceste rezerve de aur, purtători de aeronave și talk show-uri nu vor mai fi de folos nimănui. Și atunci cei care au fost cineva, ieri vor fi nimic. Aceasta este exact ceea ce jucătorii globali existenți nu pot înțelege.

Lumea și-a schimbat deja configurația. Deja la nivelul genelor s-au produs mutații, care pot fi cunoscute specialiștilor. Lumea lui Dumnezeu și-a luat locul și, prin urmare, Divinul va forma deja oameni într-o calitate diferită.

Dumnezeu Atotputernic este foarte răbdător. Și pentru că este nevoie de o anumită perioadă de timp pentru această formatare, El o va suporta cu siguranță și atunci când oamenii vor fi mai mult pregătiți, va apărea voința irezistibilă a lui Dumnezeu, care va îndepărta întreaga suprastructură a lumii anterioare. Dar ce vedem noi astăzi?

Oamenii care încă mai posedă avere, putere, mass-media etc. luptă între ei, visînd că vor crea o altă realitate care nu exista pînă acuma pe Pământ.

Domnilor, aceasta este auto-înșelăciune! În fața forței majore, voi veți fi distruși în viitorul apropiat, pentru că această forță există deja pe Pământ și ne pregătește pe noi toți pentru o nouă tranziție calitativă către o nouă realitate calitativă, într-o nouă ordine de al patrulea mod de viață nouă.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × 4 =