Sveatoslav Mazur: De ce lumea nu simte schimbările, care au apărut?

Este dificil să vorbești și să explici oamenilor despre calcule complexe și lupte spațiale. Nu percepe persoana înșelătoare în inovații cosmice! Anume deaceea eu încerc să simplific totul în textele mele la cel mai important minim, după care sensul poate fi deja pierdut.

Deci, lumea a trecut deja la un nou nivel de dezvoltare. Această tranziție este obiectivă, deoarece este asociată cu ambarcațiunile Divine, cu calendarul cosmic ciclic. Fiindcă universul nostru manifestat se învârtește în jurul unui singur centru, toate părțile integrante ale acestui univers trec în mod necesar prin anumite părți ale acestei roți universale a vieții. Cum pe planeta noastră, ziua este înlocuită cu noaptea, în același mod și în univers există o schimbare constantă a unui ciclu în altul. Această mișcare a vieții este neschimbată și inevitabilă, deaceea o dată la trei și jumătate de milenii, planeta noastră din lumea animală trece în lumea Divină. Adică, noaptea cosmică pe Pământ se schimbă într-o zi cosmică. Aceasta nu se întâmplă instantaneu. La început, vin zorile și apoi noaptea trece ușor în zi.

Ceea ce vedem astăzi pe planeta noastră se numește zori. Ei vor dura încă 500 de ani, fiindcă 500 de ani diavolul a încercat să salveze noaptea pe planeta noastră. Dar, fiindcă acest lucru nu este posibil, în cele din urmă, când zorii erau deja observați, el a decis să distrugă planeta noastră, căci după zori vine ziua, în care el, diavolul, nu are loc. Aceasta este întreaga poveste.

Acum, cînd planeta noastră a trecut printr-o zonă periculoasă și a intrat în zona în care puterile magice ale diavolului nu mai sunt în vigoare, se poate spune fără echivoc că cel mai rău lucru s-a încheiat. Planeta noastră este salvată.

Dar oare știu despre asta evreii, lumea din spatele scenei, pe care diavolul a înșelat-o, făcându-i făgăduința de putere nelimitată după ce planeta intră în zona de lumină (ce practic nu este posibilă, pentru că puterea lor ar fi trebuit să se răspândească numai până în momentul în care trebuia să distrugă planeta, închisoarea și cu ajutorul acestor epave să părăsească zona închisorii sale veșnice)?

«Punctele forte ale acestei lumi» nu înțeleg că lumea sa schimbat deja, iar semnificația stabilită de diavol nu mai este valabilă, căci și-a pierdut potențialul, continuă să-și folosească instrumentele și planul său prin inerție, deoarece nu există alt plan pentru acești sclavi. Iar să oprească procesul ei nu sînt în stare. Altceva dor nu au. Este dificil să ne imaginăm că Congresul Statelor Unite sau Duma Rusă ar trebui să se dizolve, deoarece nu au un program de acțiune pentru viitor. Și salariile? Și cum rămâne cu privilegiile? Dar despre putere, onoare și respect?

Aici suntem în teatrul absurdului. Când se va termina? Atunci, când epuizînd toate resursele vor cădea de la epuizare și vor începe să lupte în convulsii, pentru că zorii au intrat în faza lor decisivă.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde, am conectat deja planeta noastră la o nouă sursă de energie și informații. Am creat o nouă realitate, o matrice care va înlocui în curând pe prima, epuizată atât în sens, cât și în conținut.

Mă întreabă: «Când se va întâmpla asta?» Foarte curând, fiindcă tot timpul a ieșit deja și numai dragostea lui Dumnezeu pentru copiii Lui întârzie această prăbușire. Dar, așa cum am spus, au venit zorii și procesul este iminent. Timpul este deja calculat nu de ani, ci de luni sau de zile. Totul este în Voia lui Dumnezeu.

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × один =