Sveatoslav Mazur: cum cu ajutorul lui V. V. Putin va fi reformată comunitatea mondială /Partea 2/

Partea 1

Probabil, mulți au văzut fotografiile, cum V.V. Putin, undeva în Siberia în vacanță prinde știucă mari. Se pare că instinctul de vânător în el stă adânc, în caz contrar el nu ar fi cu atîta restrîngere și emoții să tachineze tigrul mondial, chemîndu-l să-l atace.

Mulți strategi nu au înțeles funcționarea lui V.Putin în Siria și Osetia de Sud și în multe alte puncte fierbinți. Se pare că Putin, ca și Kipling Mowgli, îl trage în mod constant pe Sherkhan de mustață, pentru ca acela deja să facă saltul principal și final în abis, în nicăieri.

Eu personal, nu am nici o îndoială că Sherkhan va face acest salt. Dar la cine va sări?

Recent, am vorbit despre aceea, că cu ajutorul războinicilor Domnului noi am conectat noile centre globale de influență. Și cel mai important centru de influență se află în St. Petersburg, în orașul natal al președintelui rus. Acest centru astăzi este responsabil pentru Duhul Sfânt și este folosit de Dumnezeu Atotputernic ca poarta spirituală pentru noua lume divină globală. Anume acolo, în Catedrala Sf. Isaac din Sankt Petersburg, există un centru care determină viitorul cultural al planetei noastre. Anume acolo V.V. Putin a transmis viitorul Rusiei și al întregului popor rus în conformitate cu doctrina generală a Creatorului Atotputernicului în mîinile Sale Divine sub protecție și îndrumare.

Acest act este întruchipat în înregistrările Akashi, și oricare, cine dorește să se conecteze la spațiul informațional al universului poate să vadă acest moment. E suficient să vă relaxați, să vă închideți ochii, să formați numerele 6, 8, 9 și 10, să spuneți: «Sveatoslav Mazur, eu doresc să văd momentul istoric al transferului destinului poporului rus multinațional în mâinile Creatorului Atotputernicului, care în 2017 a fost realizat de V.V. Putin”. Și o veți vedea cu vederea spirituală în format complet.

Pentru cei care nu înțeleg, voi explica. V.V. Putin a provocat acțiunile ilegale ale Sherkhanului american împotriva Rusiei suverane, aflate deja sub protecția personală a lui Dumnezeu Atotputernic. Și astfel, atunci când acest tigru pindos, cu furie și neînțelegere, sare pe Putin, în loc de Putin în drumul lui va fi Dumnezeu însuși cu armata Sa și cu Arhanghelul Mihail, care s-au întrupat deja pe planeta noastră.

Acum d-stră trebuie să realizați și întregul plan viclean al președintelui rus, care vă prezentă, fără îndoială, candidatura sa pentru viitoarele alegeri. La urma urmei, în spatele lui este o forță, care nu poate fi câștigată și care va fi zdruncinată în zgomotul lumii diabolice care există până acum pe Pământ.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шесть + двадцать =