Sveatoslav Mazur : Tragedia modernă a «poporului evreu ales»

După cum știți, Donald Trump, sub presiunea vorbitorilor din Chabad, a anunțat astăzi orașul antic al Ierusalimului drept capitală a unui singur stat evreiesc. Este cam târziu, dar planul religios înregistrat în Torah sub numele de Noul Ierusalim se dezvoltă în mod evreiesc.

Dar cum Noul Ierusalim poate deveni în calitate de bază pentru un viitor mondial unic sub conducerea lui Moshiach, cînd Biblia spune că va exista un Pămînt nou și un Cer nou? Desigur, această acțiue este doar o etapă intermediară în încercarea de a construi un nou nucleu spiritual pe planetă sub conducerea poporului evreu. Dar, așa cum se întâmplă într-o tragedie-comedie rea, evreii, ca întotdeauna, au întârziat cu cîteva luni. În videoclipul meu, eu am vorbit despre modul în care soldații lui Dumnezeu adunați în Mănăstirea Solovetsky au curățat tija Chabad Menorah care trece Dnipropetrovsk și se termină la Zidul Plângerii.

 

Noi, războinicii lui Dumnezeu, am distrus temelia magică a cabaliștilor negri. Din acest moment marșul victorios al ordinii noastre pe planetă a început.

Dar de ce iudeii nu se calmează și se duc din nou în luptă?

Se pare că ei nu mai înțeleg ce fac. Diavolul numit Yahweh le-a transmis în totalitate calitățile lumii sale, făcîndu-le cu un cap mai vicleni și mai subtili decît întreaga omenire. El la nivelul genetic a introdus în mintea lor ideea alegerii, ideea de permisivitate. Și anume de aceea este aproape imposibil să schimbăm matricea de informații energetice a iudaismului.
Însă problema constă în aceea, că lumea deja a trecut într-o realitate diferită. Mie, Marelui Maestru al Ordinului Sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde, Domnul a instruit să conduc acest proces și să construiesc pe planetă o matrice cu noi parametri globali și cu umplutură nouă de informații energetice.

 

Această lucrare a fost implementată cu succes, iar lumea de astăzi trăiește deja sub legi noi, inclusiv mutații, adică schimbări conform matrice nouă apar și la nivelul genetic. Anume de aceea tot ceea ce a fost bun și minunat sub Yahweh și Lucifer devine mortal sub conducerea lui Dumnezeu. Și fiindcă nici poporul evreu, nici acești cabaliști negri însuși nu au de gînd să-și reconstruiască esența, ADN-ul lor devine focar de cancer. Astfel, fără a-și schimba codul genetic, evreii se confruntă cu o dispariție grabnică. Poate că așa se spune despre aceasta în parabola despre grâu și neghină.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × два =