Sveatoslav Mazur: Preasfînta Fecioara deja săvîrșește fapte bune pe planeta noastră

Lumea Pămîntului se va uni, dar nu în jurul României, dar în jurul Moldovei Mare. Și nu sub conducerea lui Moshiach, ci sub îndrumarea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernicul.

Acesta deja este un fapt împlinit. Căci lumea a trecut deja într-o nouă calitate, în calitatea Spiritului. Acum noi vedem cum planeta noastră, și după ea, și creierul nostru, măresc nivelul vibrațiilor. Se va termina această creștere la aproximativ 33 de herte (Hz) și apoi se va putea spune, că lumea a intrat în parametrii săi noi globali.

Desigur, nu toți oamenii vor rezista acestea schimbări. Toți cei, care au fost bine cunoscuți cu diavolul și echipa lui, vor pleca cu ei pentru totdeauna. Planeta noastră se va  curăți de la influența diabolică.

Deja astăzi Preasfînta Fecioara — Maica Lumii acționează asupra depășirei pragului de vibrație într-un singur organism. Dedicarea ei este legată cu implantarea spirituală a blocurilor de comunicare cu lumea lui Dumnezeu. Procedura în sine nu este deloc dureroasă. Prin atingerea mîinii drepte a emisferei stângă a femeii, Preasfînta Fecioara implantează în această emisferă un cristal triunghiular al timpului nou, capabil să adapteze în mintea persoanei curente de o înaltă puritate. Cei, care deja trec prin mîinile ei, în viitor vor putea trece fără durere și cu siguranță prin pragurile de conectare la nivele noi ale realitățiilor Divine.

Aceste conectări ne permit să interacționăm direct cu Împărăția lui Dumnezeu, fără a recurge la oarecare tehnică specială, și să primim, datorită noilor abilități și oportunități, o cantitate nelimitată de informații, atît personale, cît și universale, de la un nivel diferit de cunoaștere de la spiritual la cel economic, politic și științific. Oamenii, care au trecut deja o astfel de inițiere, au nimerit, în conformitate cu voința lui Dumnezeu, într-o lume nouă, în care sunt inerente numai bunătatea, fericirea și prosperitatea.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

19 − 12 =