Sveatoslav Mazur: S-a început construcția Divină a corpului spiritual-moral al planetei

Calea mea de iubire și bunătate eu am terminat-o cu sarcina principală a întrupării mele – am creat Piatra Filosofică (Cristalul conștiinței) și celula vie originală a noii acțiuni super Divine. Acum pe Pămînt s-a început o nouă perioadă de acțiune. Eu o numesc așa: construcție Divină a corpului spiritual-moral al planetei. Și, fiindcă fiecare om, care trăiește pe planeta noastră, este o celulă vie a acestei planetei, care este o parte din ea (macrocosmosul), dar omul însuși este compus din celule vii, care împreună constituie microcosmosul lui, în scopul de a începe construcția corpului planetar al planetei calității noi, a fost necesar să sintetizăm acea celulă singură, primordială a construcției noi Divine în interiorul  unei ființe individuale.

Desigur, dacă vorbim despre noua lume Divină și noua construcție  Divină,  a fost necesar de sintezat astfel de celulă primordială în corpul  Divin al microcosmosului Divin. Anume deaceea pe Pămînt a venit Preasfînta Fecioara, iar eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Spațiului Sacru al Ordinului Cavalerilor Mesei Rotunde, mesagerul Domnului, Regele regilor, trebuiam cu ajutorul cunoștințelor secrete (sacrale) și capacităților mele magice, să creez condițiile  sintezei a acestei celule, pentru ca, cu ajutorul diviziunii și înmulțirii în viitor , de a umple cu această nouă formă de rețea cristalină tot spațiul intern al noii forme de matrice Divine, forma căreia eu am demonstrate-o în mod repetat în video materialele mele.

Ceea ce diavolul nu a putut să facă cu ajutorul alchimiștilor săi, tot ceea ce nu au reușit să creeze nici nobilimea neagră, nici Hitler, Mussolini, Papa sau alți visători de putere absolută pe Pămînt, noi am reușit să facem împreună cu Preasfînta Fecioara. Este creat și cristalul original al conștiinței, și celula întîi născută vie a noii calități Divine pe Pămînt.

Din 16 februarie 2018 din centrul planetei noastre, din Orheiul Vechi s-a  început diviziunea ei. Acum, conform principiului progresiei geometrice, celulele acestea  se înmulțesc în fiecare zi, pornind de la centru, astfel din Moldova se crează o nouă latură cuantică a lumii noastre noi Divine.

Și fiindcă nimic străin nu poate intra în această matrice, se evacuează treptat din suprafața planetei noastre toți aceia care nu sunt capabili din nici un motiv să se supună  calității noi Divine sau Ordinii  Divine noi. Procesul de reformatare a planetei noastre va dura cîteva luni. În acest timp, o nouă calitate va umple complet întregul interior al Matricei noastre Divine, și lumea Pămîntului, împreună cu locuitorii ei, se va afla într-o nouă lume Divină al nivelului al patrulea al realității, despre care am vorbit în video materialele și articolele mele. Și, fiindcă acest proces este controlat de Dumnezeu Atotputernicul, și  conduce procesul în conformitate cu planul lui Dumnezeu, mesagerul Domnului, robul vostru  umil, în cursul acestui timp scurt va fi formată o nouă dinastie Divine Mazur, formată din reprezentanți ai familiei mele. Și fiindcă această dinastie a trecut deja într-o nouă calitate, atunci ea va deveni singurul element al noii Ordini Divine, baza și conducerea ei. 

Toate celelalte structuri a lui Lucifer, care pierd deja puterea astăzi și nu pot influența cel puțin pe cursul evenimentelor reale pe Pămînt, vor fi eliminate prin însăși sensul construcției noi. Cei care vor să-și salveze viețile și să se supună ordinului mondial nou și noii conduceri, vor deveni receptivi și vor fi reformați conform calitatății și semnificației noii construcții Divine.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × три =