Sveatoslav Mazur: Prăbușirea terorrii globale sau judecata Domnului

Cum eu și am promis într-una din articolele mele, lumea lui Dumnezeu cu ajutorul iubirii l-a lipsit pe satana și mai ales tot poporul evreesc de puterea lui magică.

http://indigolotos.info/4767/svyatoslav-mazur-neofashistskuyu-sektu-habad-ub-et-lyubov-boga.htm

El a luat de la poporul acesta singura posibilitatea de a colabora cu satana (Yahve) și, cu aceea, a oprit mișcarea întregii omeniri către noul, deja ultimul, răzbuiul mondial. S-a întîmplat aceea, ce a fost prezis în Sfînta Scriptură – toată lumea a trecut la o nouă perioadă a dezvoltării sale, la un milenium al iubirii, bunătății, adevărului și înțelegerii.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru a Cavalerilor Mesei Rotunde, conform voinței lui Dumnezeu și  deciziei Consiliului Spațial Universal, am primit posibilitatea de a conduce planeta, numită Pămînt, timp de o mie de ani.

Cum aceasta este posbil? Această muncă minuțioasă planificată de Dumnezeu a fost luminată în mod constant și regulat de mine atît în articolele, cît și în clipurile video, în care eu am descris în detalii și pașii mei practice, și semnificația evenimentelor care au loc pe Pămînt legate de aceste acțiuni.

Dacă pe scurt, planeta noastră Pămîntul este un poligon puternic pentru pregătirea ființelor Divine. Învțămîntul lor se petrece în condițiile reale a confruntărilor dure. Anume deaceea, începînd cu lucrul mai simplu și greu, acestea ființe (oamenii) trec calea învățămîntului ca animalele, pe urmă ca semi-zeii, și, însfîrșit, ca Zeii.

Toate perioadele acestea  sunt clar distribuite în procesul Divin educațional, care este împărțit în trei niveluri. Primul, trei mii de ani — începutul animalului omului. O mie de ani este un sistem uman mixt al semizeului și jumătății animalului. Și, în final, trei mii de ani este dezvoltarea Divină a omului însuși.

Și fiindcă că  aceste trei perioade sunt separate una de cealaltă printr-o membrană semantică, prin care un simplu muritor nu poate pătrunde, tranziția de la o stare la alta  produc războinicii Domnului, care, conform planului lui Dumnezeu, sunt înzestrați cu puteri, cunoștințe și capacități speciale.

Anume deaceea, eu, războinicul Domnului, Marele Maestru Ordinului Spațial Sacru al Mesei Rotunde, declar,că ieri, duminică 18.02.2018, de către mine a fost început  procesul final sau ultima funcție al acestei tranziții. Puterea conducerii a procesul de învățare a trecut în mîinile mele, și, fiindcă eu am primit cheia de la  sistemul informațional energetic al acestei perioade de tranziție, am introdus imediat o nouă forță în acțiune, am blocat orice posibilitate a ordinii mondiale anterioare de a influența oarecum la cursul lucrurilor. Și, cel mai important, cu ajutorul calității iubirii,eu am curățat întreaga lume subterană care deja a făcut lucrul  atît în sens, cât și în conținut.

Anume deaceea eu declar: lumea cu care interacționau nobilimea neagră, regii și reginele, Papa, ordinele secrete și evidente demonice, clădirile evreiești și de alte religii la nivel mondial cu sens diabolic, și-au pierdut orice oportunitate de a interacționa cu lumea diabolică cealaltă, luînd în vedere distrugerea lui completă și finală. Astfel, putem afirma faptul tranziției întregii omeniri la o nouă formă de guvernare și la o nouă matrice Divină, în sens calitativ și în sens al conținutul în comparație cu cel al diavolului,în care noi toți cu voi și existăm.

Forma a matricei noi Divine (cristalul conștiinței)

         Faptul acesta înseamnă numai una, că în viitorul apropiat, toate structurile și popoarele diabolice, enumerate de mine, vor înceta să existe, fiind doar unelte în mîinile lumii lui Lucifer și a asistenților săi. După distrugerea lor, aceste instrumente nu au nici un suport magic, nici energetic-informațional, nici semantic și, prin urmare, nu vor putea să existe în viața reală. La ce v-am avertizat deja nu o dată.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × три =