Sveatoslav Mazur: Cu ce scop Preasfînta Fecioara s-a întrupat în chipul unei moldovenci?

Omului, neavenit în misterul lui Dumnezeu, nu este înțeleasă providența Domnului, și, în general, nu pot fi înțelese procesele, care au loc pe planeta noastră. Dar ele sunt extrem de simple și transparente. Toate, fără excepție, elitele lumii de astăzi se luptă pentru cel mai înalt titlu magic de pe Pămînt, pentru titlul de moștenitor al tronului Bizantin.

Nu cu mult timp în urmă, Vladimir Putin, președintele Federației Ruse, a vizitat muntele sacru Athos, unde bătrînii locali l-au așezat pe tronul imperial, unde are dreptul să aterizeze numai moștenitorul unei singure linii magice, provenind din Egipt și avansîndu-se strict în verticala puterii prin Constantinopol, Moldova, Ukraina în Rusia, în Sankt Petersburg și mai departe în Hyperborea.

Despre această putere verticală eu am povestit în mod repetat în videoclipurile și materialele mele. Dar faptul este că dezvoltarea umană nu are loc spasmodic, ci treptat, trecînd de la un centru de dezvoltare la altul.

Deci, după moartea Imperiului Bizantin după principiul Divin estafeta succesiunii a trecut în mîinile întregului popor moldovenesc, pentru că Ștefan cel Mare s-a căsătorit cu ultima la acel moment moștenitoare a tronului Bizantin Maria Mangupsky (Paleolog), obținîndu-și astfel utilizarea permanentă pentru poporul său celui mai mare titlu magic pe planetă.

Îmi voi permite să repet încă o data, că această putere magică progresează în conformitate cu voința lui Dumnezeu după verticala puterii. Ea nu poate fi atribuită ilegal nimănui pe planetă nici la Vest (Marea Britanie) nici la Est (Rusia) nici la Sud (Turcia). Anume de aceea domnitorul Moldovei, Ștefan cel Mare, cînd Mehmed al II-lea a capturat Constantinopolul a impozitat Athos sacru exorbitant, a fost capabil să-l salveze de la ruină prin plata pentru bătrînii Athos impozitele lor. După cum se vede, că memoria lor este este scurtă și ei au uitat, că doar singurul moștenitor al tronului Bizantin al dinastiei Divine și numai din Moldova are dreptul să se așeze pe tronul imperial, care se află în Athos.

Poate că lumea nu știe despre un astfel de privilegiu. Eu, Sveatoslav Mazur, mesager al Domnului, Marele Maestru al Ordinul Sacru Cosmic a Moștenitorilor Tronului Bizantin al Cavalerilor Mesei Rotunde declar, că Sfînta Fecioara — Maica Lumii special s-a întruchipat în chipul femeii moldovenești, anume pentru aceea, ca, conform voinței lui Dumnezeu , a da naștere moștenitorului Tronului Bizantin, și astfel, a reînvia tradiția de transmitere a puterii după linia Divină conform voinței lui Dumnezeu. Și anume de aceea elitele occidentale în fața reginei Angliei și descendenței ei, conform propriilor declarații despre rădăcinile liniilor lor monarhice, care provin de la Vlad Țepeș (Dracula), încearcă să distrugă unicului său concurent — Moldova suverană, absorbind-o în România, ca să profite de titlul moștenitorului tronului Bizantin. Și de aceea anglo-saxonii și lupta și cu Rusia, declarîndu-se ca a treia Romă, pentru că ei înțeleg că Rusia are aceleași ambiții și obiective.

https://www.vesti.ru/doc.html?id=951592

Declarația prințului moștenitor Charles dovedește acest lucru.

Dar adevărul este că lumea a trecut deja în puterea lui Dumnezeu Atotputernicul și de aceea nici o manipulare ilegală cu acest titlu nu este posibilă. Numai moștenitoarea tronului Bizantin din Moldova și numai persoana în care este încarnată esența Divină, este capabilă pentru această acțiune. Și o astfel de persoană în Moldova este moldoveanca Preasfînta Fecioara Irina Cocoș.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × один =