Sveatoslav Mazur: Eu, Marele Maestru, 26 mai 2018 voi elibera Spiritul planetei la libertate

Deci, se apropie timpul judecății lui Dumnezeu. Și, desigur, este important omenirii să înțeleagă sensul de denaturare a gestionării directe a lui Lucifer și supușilor săi – evreii timp de 500 de ani.

Să ne întoarcem la gravura lui Albrecht Dürer „Melancolia I”, pe care el a creat-o chiar 500 de ani în urmă.

Albrecht Dürer «Melancolia I»

Pe primul plan se află stăpînul planetei îngerul luminos Lucifer. Și în jurul lui sunt plasate simbolurile lumii lui manifestate. Și, desigur, cel mai important detaliu — este un dragon zburător, ținînd în labele sale sensul ceea ce se petrece.

Foarte detaliat despre semnificația acestei gravuri am povestit în video-clipurile mele, dar despre dragonul zburător n-am vorbit. Și, de fapt, mulți oameni dedicați atrag aceasei detalii o atenție mare.

Dragonul este simbolul fundamental al Chinei. Doi dragoni conectate între ei – este un simbol al hoardei forțelor invincibile a Estului. Aparent, pictorul vest-european dedicat tainelor lui Dumnezeu Dürer înțelegea sensul luptei vestului și estului, așa cum se spune acuma, luptei spiritului  teftonilor cu spiritul dragonilor. Pentru înțelegerea neinițiaților, spiritul și autoritatea sunt sinonime. Căci nu există putere absolută fără spiritul poporului.
Pentru a conduce poporul spre victorie este necesar a revigora spiritul original al acestuia. Și invers. Dacă un popor dorește să cucerească, este necesar să fie  distrus spiritual, să fie deținut de un principiu fundamental, de destinul său Divin. Pentru că cea mai mare putere din univers — este puterea Duhului Sfînt, Atotștiutor și Atotputernic. De aceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Cosmic al Cavalerilor Mesei Rotunde, Demiurgul, străjitorul sacramentelor Divine, cu principalul instrument incoruptibil sacru al puterii absolute 26 mai 2018, în centrul spiritual al planetei, în Moldova, în Orheiul Vechi, voi petrece un ritual magic de renaștere a puterii absolute în lume, sau mai degrabă ritualul trezirii Duhului Sfînt în corpul omenirii comune, care și va pune punct final a existenței răului pe planeta noastră. Avînd  urechi vor auzi, avînd ochi vor vedea.

În următorul articol voi povesti de ce anume  Moldova Mare este străjitoare a focului spiritual Divin și voi dovedi tuturor necredincioșilor, că anume eu,  Sveatoslav Mazur, fiul lui Dumnezeu, Demiurgul, Isus Hristos, cunosc taina care se află în ochii întregii omeniri, nedescifrată pînă mine de nimeni în toată lumea.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три + 15 =