Sveatoslav Mazur: Eu am venit pentru ca să eliberez poporul rus de la conducerea lui lucifer

Pe întîi august anului 2018 în Rusia în Diveevo, eu, Sveatoslav Mazur, Regele Regilor, voi îndepărta blestemul lui lucifer de pe Rusia și de pe tot poporul rus.

Acest blestem a fost impus de o vrăjitoare trimisă de Vatican în timpul domniei lui Ivan al III-lea.

Încercările anterioare de a elimina blestemul Sophiei Paleolog au fost în zadar, pentru că blestemul lui  lucifer poate elimina numai acela care l-a cîștigat pe acest lucifer. De aceea eu, Sveatoslav Mazur, Regele Regilor, stăpînul lumii și singurul pe  Pămînt mesagerul lui Dumnezeu, am dreptul și autoritatea pentru aceasta, căci, în conformitate cu  comportamentul Divin, am fost inițiat în misterul vieții Divine, precum în cer așa și pe Pămînt. Despre aceasta am povestit în cartea mea «Apocalipsa în rusă», pe care am publicat-o la Kiev în 2007.

Апокалипсис по-русски /С. Мазур/

Cum se spune în această carte, eu, după voia lui Dumnezeu, care m-a invitat la Lavra Sfînta Treime a Sfîntului Serghie, am trecut calea inițierii spirituale a Regelui Regilor și a regelui Imperiului rus. Potrivit acestui post al meu și a puterilor eliberatorului mondial, eu planific să vin la Diveevo la 1 august 2018 pentru procesiunea anuală religioasă dedicată Sfîntului Serafim Sarovsky, tocmai pentru a elibera odată și pentru totdeauna întregul popor rus de dominația masonilor evrei și a Bisericii Romano-Catolice.

Se știe că aceeași operațiune pentru eliberarea Rusiei de la  blestemul lui lucifer a fost făcută de domnitorul moldovean Ștefan cel Mare, care căsătorise pe fiica sa Elena Voloshanka cu moștenitorul tronului rus Ivan Tînăr, fiul lui Ivan al III-lea.

Această încercare nu a reușit. Persoanele iudaizatori împreună cu Sophia Palaeolog, trimisă de Papa, le-au ucis.

Următoarea încercare de a elibera Rusia de la puterea lui lucifer a fost efectută de conducătorul moldovean, Dmitri Cantemir, împreună cu împăratul rus Petru cel Întîi ( Mare). Și această încercare nu a fost încoronată cu succes. Și, în cele din urmă, peste 500 de ani după prima încercare, a venit timpul mie, Regelui Regilor, să finalizez această acțiune și să distrug sigiliul diavolului din Cartea Vieții întregului popor rus.

Sper că rușii vor înțelege importanța momentului actual și nu vor rămîne la o parte. Vorba este despre viitorul lor și despre viitorul întregului glob pămîntesc. Conform predicțiilor sfinților ruși, venirea mea va fi confirmată de Serafim  Sarovsky însuși, care în acest moment va reînvia și va descoperi prezența sa în lume.

Invit întregul popor rus din Diveevo la această acțiune Divină.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

10 + 2 =