Sveatoslav Mazur: Lumea diavoului este imposibil de salvat

08 august 2018, exact la ora 12:00 după timp moldovenesc, eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristot celei de a doilea veniri, Marele Maestru a Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, am terminat lucrul de integrarea părților disparate ale întregii umanități într-o singură conexiune spirituală și am dat planeta Pămînt în mîinile lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

Astfel, perioada domniei duhurilor rele s-a încheiat odată pentru totdeauna. Astfel, Preafsînta Fecioara, Maica lumii, a unit părțile divizate ale iubirii pe planeta noastră într-o singură legătură, creînd o membrane a iubirii,insurmontabilă pentru forțele rele, care separa lumea diavolului din lumea lui Dumnezeu.

S-a întîmplat tranziția cosmică a întregii omeniri la un nou nivel de dezvoltare. Această membrană insurmontabilă a dragoste irezistibilă în mod constant, dar cu siguranță stoarcere lumea veche, forțînd astfel fiecare persoană care trăiește pe planeta în supunere, la noua ordine mondială. Nimeni nu vine la Dumnezeu, decît prin mine.

Astfel, eu am creat un mecanism pentru trecerea fiecărei persoane care a realizat sensul omului la o nouă realitate Divină. Și, prin urmare, în conformitate cu noile condiții de viață, Eu, Marele Maestru, declar:

— De a restabili sau de a consolida ordinea mondială veche nu este posibil nici cu ajutorul banilor, nici prin orice manipulare spirituală și magică. Soarta ei este hotărîtă de mine dinainte. Ea se va degrada rapid și se va dezintegra în componentele sale, pînă cînd va dispărea complet. Și anume de aceea, atît ca toată omenirea, astfel și la fiecare persoană aparte, nu există nici o modalitate de a păstra în aceeași calitate și pentru a supraviețui în fosta lume. Va trebui să facă o alegere sau să moară în lumea veche.

Procesul de tranziție a început. Acei oameni și acele state care primii vor realiza ceea ce s-a întîmplat în lume, vor eradicate mai ușor stereotipurile vieții vechi, și, desigur, mai bine vor păstra atît vitalitatea lor cît și resursele materiale și morale. Aceiași oameni și staturi, care pînă sfîrșit ar încerca să reînvie lumea trecută, devenită într-un cadavru în descompunere, desigur, fără nici un rezultat, vor petrece timp și energie în zadar.

De aceea îi chem pe oameni cu bunăvoință la prudență. Scoateți blitz-urile din ochi. Uită-te în jur. Se apropie o nouă lume. Va deveni refugiul nostru pentru următorul mileniui. Nu există alt drum. Mișcarea în direcția opusă este imposibilă, pentru că eu, Sveatoslav Mazur, am restaurat caduceul Divin și am transferat mișcarea spiralei lui spre Dumnezeu, mai întîi în Republica Moldova (în Orheiul Vechi) 26.05.2018, apoi în Rusia (Diveevo) 08.01.2018, și apoi în toată lumea 8.08. 2018.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четырнадцать − одиннадцать =