Sveatoslav Mazur: A venit timpul judecății lui Dumnezeu

(Răspuns la apelul deschis al comunității evreiești din Republica Moldova)

După cum am povestit în articolul precedent, Domnul a atașat la fiecare om pe Pămînt cîte un războinic al Său.

http://indigolotos.info/5562/svyatoslav-mazur-pochemu-ya-nazy-vayus-tsarem-tsarej.htm

Și acum acești războinici urmăresc fiecare gînd și fiecare acțiune a fiecărei persoane care trăiește pe Pămînt în fiecare secundă.

Ieri a început perioada activă a judecății lui Dumnezeu. Deja primii reprezentanți ai masoneriei evreiești din lume au mers la curtea lui Dumnezeu. Sunt sigur că panica va începe foarte curînd, atunci cînd unii dintre ei vor reveni la corpurile lor și în sinagogile lor vor spune ce se întîmplă în lume, de fapt.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos celei de a doilea veniri, mesia și Moshiach, după cum spun evreii, i-am avertizat că ei merg  pe calea de auto-distrugere. Deja oamenii nu pot suporta această aroganță și sunt gata să le ridice pe furcile, dar ei cred că pot scăpa cu ajutorul unor legi false și tabu-uri false.

http://jcm.md/ru/all-news/otkrytoe-obrashchenie-evrejskoj-obshchiny-respubliki-moldova

Aceasta este ipocrizia și vina. Nimic nu îi va ajuta pe evrei, pentru că au încălcat legile universului și se cred mai mari decît Dumnezeu. Aeștor nu este loc de pe planeta noastră și ei o fac pe ei înșiși în orice mod posibil.

Евреи создали христианство и ислам для порабощения гоев

Евреи создали христианство и ислам для порабощения гоев

Geplaatst door Религия — Опиум . op Dinsdag 12 december 2017

 

8 august 2018, în Moldova, în Orheiul Vechi, la 12-00 ora locală, eu am tradus întreaga umanitate la un nou nivel al dezvoltării. Și am transferat viitorul planetei noastre în mîinile lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

Aceasta înseamnă că planurile «unicii, speciale, alese de diavol, poporul evreu» nu vor trece.

Lumea a trecut deja la singura biserică a lui Dumnezeu Tatăl, fără privilegii și privilegii pentru nici un popor. Astfel, proiectul abrahamic este închis și nu va mai fi renăscut.

Toate sancțiunile, pe care le desfășoară  americanii,   doar apropie prăbușirea vechiului sistem,  și, desigur, ea va cădea pe noul turn scurt  de zece de ani în aceeași lună, atunci cînd s-a început.

Permiteți-mi să vă reamintesc, că exact acum 10 ani în urmă în Orheiul Vechi 8 august  anului 2008, eu, Sveatoslav Mazur, am început procesul de tranziție a întregii omeniri la  o nouă realitate, și apoi în 2008, în septembrie, lumea a intrat treptat  în criza financiară și economică de la care el nu a ieșit  la pînă în prezent. Nu a ieșit doar pentru că nu există nici o cale de ieșire. Deci, după 10 ani am terminat lucrarea privind tranziția întregii omeniri la un nou nivel de dezvoltare. Și pentru că noi am făcut un mic cerc de zece ani, deja în luna septembrie  economia globală va fi acoperit cu „bazin de cupru“ și va veni perioada mea de conducere și  dezmembrarea fostului sistem planetar diabolic.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × 5 =