Sveatoslav Mazur: Noi am ieșit din coridorul eclipselor. Ce urmează?

        Ieri, 11 august 2018, a a avut loc eclipsa solară, și Pămîntul a trecut deja la un nou nivel de dezvoltare. Astăzi noi trăim într-o lume nouă. Noi am trecut deja la un  etaj nou. Dar faptul este că acest etaj nou nu este subordonat tuturor. Între etajele a treilea și al patrulea se află o membrană insurmontabilă, de a trece prin care omului este imposibil fără un conductor. Și fiindcă acest ghid pe Pămînt sunt eu,  Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, și a venit timpul despre care v-am povestit  în numeroasele mele articole și videoclipuri.

Fiecare om, care trăiește pe planeta noastră a ieșit din afara vieții reale. Viața noastră a trecut într-o calitate nouă, dar omul real a rămas în trecut, în lumea deja inexistentă. Și această ordine va lăsa în inima omului o dorință irezistibilă față de  viața reală. Omul va căuta această viață reală peste tot locul și nu o va putea găsi. Pentru că este imposibil să intri într-o casă nouă orizontal. De a intra în ea este posibil numai cu ajutorul unui lift, care transportă omul vertical din jos în sus.

Desigur, vreau să le spun oamenilor despre dragoste și fericire. Dar eu  fac asta de 30 de ani și ce văd? Numai unitățile de pe Pămînt au urechi și ochi, alții doar se fac deștepți și rîd. Dar rîd ei nu de mine, ci de sine însuși. Știu deja starea lor. Amintiți-vă de prima încarnare a lui Isus Hristos pe Pămînt. Lumea l-a acceptat cu brațele deschise? Toți ucenicii l-au trădat și oamenii au strigat: «Răstignește-L, răstignește-l!» Așa și L-au răstignit.

Cred că de atunci nu s-a întîmplat nimic semnificativ cu omul și cu omenirea. Oare omul a început să acorde mai multă atenție dezvoltării sale spirituale? După comentariile pe care oamenii le lasă după vizionarea videoclipurilor mele, îmi devine clar că ei practic nu înțeleg nimic în principiu. Nu în mine constă  întrebarea.

Regele Regilor este un post cosmic, nu are nimic cu omenirea. Este vorba despre oamenii înșiși și despre mîntuirea lor. Puteți rîde cît doriți, dar acest lucru nu va schimba însăși esența problemei. Lumea diavolului se va rupe foarte repede în părți componente, în cauza rădăcinii, și haosul și neînțelegerile se  vor începe în jur. In timp ce cadavrul păstrează încă un fel de formă, dar el este deja începe să se descompună și miroase urît, și oamenii rîd de faptul că lor li se oferă cît mai curînd posibil, pentru a fi evacuați din zona de pericol. Ei bine, așteptăm finalul. Nu rămîne prea mult. Atunci vom rîde împreună.

Întotdeauna tot ceea ce e nou și inexplicabil trece prin trei etape de percepție a minții. Prima — acest lucru nu poate fi, pentru că nu poate fi niciodată. A doua — de ce nu? A treia — și cum poate fi altfel, doar că este atît de simplu și elementar …

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

18 − 4 =