Sveatoslav Mazur: Еu voi separa grîul de pleavă

În articolul meu anterior eu am lansat o scrisoare de la unul din cititori pentru a demonstra exact cum gîndește majoritatea omenirii atunci cînd ea se confruntă cu o anumită problemă.

http://indigolotos.info/5928/svyatoslav-mazur-segodnya-mne-na-pochtu-prishlo-pis-mo.htm

Aceasta este gîndirea sclavilor care se află în matricea diabolică. Gîndirea animalelor absolut lipsiți de coloana vertebrală, obișnuite doar să mănînce, să doarmă și să se reproducă. Ei nu au alte gînduri.

Dumnezeu este dator,  pentru că El este Dumnezeu. Iar noi nu datorăm nimic nimănui, pentru că suntem niște gîze nesemnificative. Dar eu am explicat și continuu să explic că omul a fost creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Și Pămîntul este o planetă special creată pentru educarea viitorilor Zei. Creată contrar științei, ideologiei și religiei existente.

În articolele mele eu nu fac apel la națiuni individuale, deoarece consider că omenirea este un singur organism. Asta diavolul a împărțit întreaga omenire în părți după motive etnice, religioase, economice etc. și conduce aceste neamuri, ca o turmă de oi, instigîndu-i unul împotriva celuilalt.
Cînd eu vorbesc despre mine, eu subliniez în mod constant că nu sunt un rezident al planetei, eu sunt Regele Regilor — esența cosmică, și de aceea nu am de gînd nici să cîștig bani (hîrtii goale) pe această planetă, nici să-l întreb pe Putin sau pe Trump, pe Papa sau regina engleză ca ei să construiască pentru ei cei dragi și popoarele lor insule salvatoare — sincronizatoare.

Oare Dumnezeu a construit chivotul pentru Noe? E ridicol. Elevii ar trebui să învețe, iar profesorii ar trebui să predea și să controleze procesul. Eu povesteam, că 144 de mii de oameni au trecut deja examene pentru a continua rasa umană. Acest lucru este suficient pentru a continua procesul de dezvoltare.

Restului omenirii i se dă doar o șansă de mîntuire. Nimeni nu va salva nici pe Putin, nici pe Trump, nici pe Papa, nici pe papuași din Noua Guinee, nici pe nemții din Germania. Dumnezeu nu are diviziuni.

Dar pentru lumea lui Dumnezeu calitatea fiecărui om care vrea să devină Dumnezeu este importantă. Prin urmare, El a creat un sistem în care «este mai ușor ca o cămilă să treacă prin ochiul unui ac decît ca un bogat să intre în Împărăția lui Dumnezeu».

Intrarea în Împărăția lui Dumnezeu este posibilă numai cu ajutorul meu și, prin urmare, nu am de gînd să-i rog și să invit pe nimeni. Cînd vor veni ultimele zile, toți singuri vor veni: și Trump, și Papa și regina Angliei. Dar deja va fi prea tîrziu.

Pentru construirea sincronizatorilor este nevoie de timp și de resurse. În plus, fiecare trebuie să-l conectez la lumea lui Dumnezeu. Și pentru asta, toți sincronizatorii, construiți de oricine, ar trebui să fie donați din proprie voință liberă fundației noastre, care nu are dreptul să cîștige bani pentru ei înșiși, dragii. Fondul poate fi utilizat numai în scopuri caritabile. De aceea se numește caritate.

Am spus în repetate ori celor care iubesc să «se zgîrie» cu limbi, că va veni în curînd timpul că nu numai că vă veți zgîria limbile, ci și vă veți zgîria capurile, numai că nu va mai fi nici un sens. Lumea lui Dumnezeu va curăți Pămîntul de mizerie, căci s-a spus: voi despărți grîul de pleavă. A sosit deja timpul.

Uitați-vă ce se întîmplă în jurul vostru. Nu vreți viață veșnică, bine, muriți ca animalele care merg la sacrificare. Lumea nu-și va opri dezvoltarea, ea vă va mînca în răzbunare, dacă nu veți face alegere corectă.

Iar dacă serios, cred că biciul în starea actuală a întregii omeniri este cel mai ușor de înțeles mijloc de influență.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

тринадцать − 7 =