Sveatoslav Mazur: Evreii și-au pierdut lupta sfîrșitului și trebuie să fie distruși

A sosit momentul pentru realizări mari.

Eu, Sveatoslav Mazur, am terminat perioada de întoarcere a locuitorilor planetei în punctul de demolare, din care împărăția diavolului în persoana poporului evreu a adus toată omenirea. Acum 500 de ani, secta iudaizatorilor împreună cu Papa și nobilimea neagră au lansat procesul de tranziție a întregii omeniri din Împărăția lui Dumnezeu la împărăția diavolului.

Și, deoarece sfîrșitul lumii, conform calendarului Paschali, a fost stabilit pentru anul 1492 după calendarul Gregorian, a avut loc transferul din nucleul spiritual al lumii, care trecea  prin Moldova în Orheiul Vechi, la nucleul lumii, creat de evrei, provenind din Ierusalim din Muntele Templului.

Sistemul diabolic a încercat să captiveze globul pămîntesc sub controlul său personal și să  respingă planeta noastră de la Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Și, din moment ce toată omenirea nu se aștepta la asemenea aroganță de la evrei, care se aflau mereu în al doilea rol în istoriei întregii omeniri, această încercare a lor a fost încoronată cu succes.

Moștenitoarea tronului moldovean, Elena Voloshanka (fiica domnitorului moldovean Ștefan cel Mare) a fost ucisă, iar linia care trebuia să elimine linia diavolului, a încetat să mai existe pentru o vreme. Pentru o lungă perioadă de 500 de ani energia și informația au fost preluate de sataniști. A început perioada domniei lor, ca să spunem așa, perioada post-columbiană de dezvoltare. Prin urmare, de aici și apariția ideii Moscova — a Treia Roma și ideea construirii celui de-al treilea templu al lui Solomon. Căci linia venită din Egipt a fost oprită la răscrucea principatului moldovean al vremurilor lui Ștefan cel Mare.

Pentru a restabili linia lui Ștefan cel Mare și a readuce întreaga omenire în sînul lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic, eu, Marele Maestru, moștenitor al tronului Bizantin, am fost nevoit să recuperez inițiativa de la sataniști și din nou să întorc întreaga omenire în punctul de rupere a verticalei istoriei puterei Divine la momentul istoriei pre-columbiene a întregii  omeniri. Și din moment ce eu publicitam toate acțiunile în videoclipurile și articolele mele, astăzi putem constata faptul, că această acțiune s-a întîmplat. Prin urmare vedem furia și neînțelegerea forțelor diavolului, care s-au imaginat deja că sunt stăpînii planetei.

Totuși, din moment ce verticala puterii Divine a fost restaurată de mine, Marele Maestru,  și lumea din nou s-a întors la scenariul dezvoltării lui Dumnezeu, toată omenirea în curînd o așteaptă începutul dezvoltării bune a planetei de o mie de ani, conform planului lui Dumnezeu. Și alte opțiuni pentru dezvoltarea lumii nu există. Și, datorită faptului că lumea a fost capturată de forțele rele, de evrei, de nobilime neagră, de Papa și de structurile secrete ale diferitelor ordini diabolice, eu, Sveatoslav Mazur, legiuitorul destinelor umane, din 25 decembrie anului 2018 încep procesul de apocalipsă — pedeapsa globală a tuturor forțelor, participate la acțiuni ilegale împotriva umanității, împotriva lui Dumnezeu și a ierarhiilor Lui Divine.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

восемь − 7 =