Sveatoslav Mazur: De ce e la modă să fii un rusofob, iar să fii un antisemit este interzis?

Tot ceea ce este vorbit este o minciună. Eu am lansat procesul de distrugere a minții umane numai pentru aceea, ca la tronul vieții umane să se așeze COnștiința — știința comună cu Dumnezeu.

Pe parcursul acestei luni mintea umană va fi distrusă. Și din 25 pînă 26 decembrie anului  2018 la majoritatea întregii omeniri se va manifesta conștiința. Anume atunci oamenii vor înțelege: sunt Eu, Sveatoslav Mazur, adevăratul Rege al Regilor, sau Rege al Regelor este Moshiach — întreaga națiune din Israel. Dacă pînă atunci în lume nu se va întîmpla nimic extraordinar, atunci pe noi toți ne așteaptă un an nou interesant.

Pînă cînd evreii primesc și răspîndesc informația prin mintea umană, toată omenirea se va afla în ignoranță și în minciuni. Dar după ce eu, Sveatoslav Mazur, Iisus Hristos al celei de-a doua veniri, am trimis blestemul «pulse de-nure» întregului popor evreu, singur acest popor s-a confruntat în fața autodistrugerii complete. Păi, și cît mai pot ei răspîndi minciună pe planeta noastră?

http://indigolotos.info/6295/svyatoslav-mazur-kosmicheskoe-pul-sa-de-nura-dlya-izbrannogo-naroda.htm

În noua matrice Divină, pe care am construit-o, în loc de minciună, care este produsul lui lucifer, va domni adevăruli. El și va  deveni măsura tuturor acțiunilor Divine.

Evreii spun că eu sunt un antisemit. Nu, nu e adevărat. Pe mine nu mă interesează denumirea poporului. Eu îi judec după faptele lor. Dacă rușii sau moldovenii, ucrainieni sau francezi s-ar comporta atît de agresiv împotriva întregii omeniri, eu aș spune următorul lucru: francezii s-au opus întregii omeniri, ceea ce înseamnă că trebuie să fie distruși. Cum m-aș fi putut numi în așa caz?

Dar adevărul este că nici o națiune nu a atins asemenea impudență ca evreii. Ei au decis să facă rău și în același timp să nu răspundă pentru acest rău.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2169634963130474&id=100002519745782

S-au suprapus cu dogme fictive și încearcă cu ajutorul lor să scape de retribuție. Cu Dumnezeu Atotputernic, astfel de lucruri nu trec. Va trebui să răspundă. Focul Duhului îi va limpezi mințile astfel, încît ei vor uita cine sunt cu adevărat și, probabil, vor deveni oameni normali, ceea ce îi doresc sincer.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 − 1 =