Sveatoslav Mazur: De ce nu i se permite lui Trump să se întîlnească cu Putin?

Ce ne așteaptă pe noi în viitorul apropiat? De ce eu sunt sigur, că lumea diavolului se va prăbuși?

Faptul este că ea a fost creată conform unui anumit principiu, și acest principiu poate fi urmărit din momentul primei veniri a lui Isus Hristos. Evreii înșiși nu ucid niciodată pe nimeni. Ei înțeleg că legea răzbunării îi va ajunge cu siguranță. Prin urmare, diavolul pentru astfel de cazuri a creat Roma Antică, un astfel de buldog fără creier, care fără evrei nu poate face nimic. El nu are creier. Funcția intelectului  acestui buldog este efectuată de evrei.

Anume de aceea, cînd a fost necesar să-L execute pe Isus Hristos, Regele Regilor, evreii au făcut-o prin mîinile Romei. Același lucru se întîmplă astăzi în lumea noastră modernă. Evreii își curăță un loc în centrul Europei pentru noul Ierusalim cu ajutorul noului Imperiu Roman — Statele Unite, care este creat în conformitate cu modelele Imperiului Romei Antice. Pindoșii înșiși nu costă nimic. Acesta este un bulldog fără creier programat pentru o aderență mortală.

Revista “Economist”. Coperta » World in 2019″

Dacă acest buldog se va agăța de gîtul d-stră, apoi fiți siguri, că el nu vă va lăsa pînă cînd nu-l veți ucide. Uitați-vă la această inscenare cu Trump și cu ginerele lui Kushner. Evreii pentru aceea și l-au păstrat pe buldogul Trump după ce el a dat faliment, astfel încît la momentul potrivit el să fie putut pus în fața rușilor, dar fără chabadul Kushner, acest lucru este imposibil. Lui Trump este interzis să se întîlnească personal cu Putin, pentru că creierul lui lipsește total.

Și acum uitați-vă la situația globală.

Eu, Sveatoslav Mazur, Iisus Hristos al celei de-a doua veniri, Regele Regilor, am lansat procesul de zeroare a creierului evreilor.

http://indigolotos.info/6295/svyatoslav-mazur-kosmicheskoe-pul-sa-de-nura-dlya-izbrannogo-naroda.htm

Și asta înseamnă că pindoșii vor rămîne fără control. După 25 decembrie anului 2018, cînd planeta din lumea intelectului va trece în lumea conștiinței Divine, și Trump și întreaga pindosia vor rămîne fără un centru de control. Anume atunci se va  începe totul cel mai interesant …

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пятнадцать − пятнадцать =