DECLARAȚIA URGENTĂ A MARELUI MAESTRU: Conducerea evreiască a părăsit planeta!

În seara asta am vizitat postul de comandă al inamicului. Kahalul iudaic a părăsit planeta noastră. Nu a rămas nicio entitate. Doi muncitori cu lacrimi în ochii lor au marcat cu scînduri ferestrele și ușile fostului post de comandă formidabil al sistemului global diabolic exact așa, ca în războiul civil secolului trecut al Federației Ruse.

A devenit clar că evreilor nu mai rămîne pe cine să spere.

În viitorul apropiat noi vom vedea cum în lume se vor începe procesele ireversibile de auto-distrugere a lor. Nimeni nu va putea să se ascundă în lumile subterane de putrezire și descompunere, deoarece prin canalele de comunicare noi am lansat în lumi subterane vîrtejurile de foc. Acum acest curent de Foc arde tot ceea ce încă rezistă în lumea diavolului, transformînd entitățile odată mîndre și arogante în cenușă și praf.

Acum despre lucrul principal. Exact la ora 12:00 după Moldova, toată omenirea, împreună cu trupele angelice și forțele Ordinului nostru Divin în Planul subtil, s-au adunat în inima planetei, în Orheiul Vechi, în Moldova. În razele Luminii albe Divine, plutind în nori, la ei a coborît Maica Lumii, Preasfînta Fecioara, Irina Cocoș. Creatorul Atotputernic, Stăpînul  tuturor timpurilor și popoarelor, ia prezentat-O ​​întregii omeniri ca unica conducătoare a Pămîntului pentru următorii 1000 de ani. S-a început epoca de aur pentru întreag omenire, era iubirii, bunătății, adevărului și progresului. Amin.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать + 5 =