Sveatoslav Mazur: Cum pofeții cunosc viitorul

(Sau de ce Marele Maestru nu se luptă cu spiritele rele, dar sistematic își construiește lumea?)

Mulți oameni vorbesc accidental sau în mod deliberat despre munca mea, ca despre lupta împotriva forțelor răului. Dar nu este adevărat. Este inutil să luptăm împotriva duhurilor rele, și am vorbit despre asta de mai multe ori. Forțele rele nu pot ajunge la niveluri de acțiune Divină deasupra celui de-al treilea centru. Și dacă eu, Marele Maestru, aș vrea să mă lupt cu ea, ar trebui să mă cobor la nivelul lor. Și cum aș fi diferit de ei?

Aceasta este invulnerabilitatea mea, că nu mă lupt cu nimeni. Nu are sens. Aduceți-vă aminte de Isus Hristos de la prima încarnare. Oare el a luptat cu spiritele rele? Eu am venit și a doua oară numai pentru a împlini voința lui Dumnezeu și pentru a ridica din nou toată omenirea la un nou nivel de dezvoltare. Eu nu am dușmani pe Pămînt. Există oameni și entități care nu înțeleg ce fac și, prin urmare, eu le explic de multe ori, că înțelegerea greșită a semnificației a ceea ce se întîmplă duce la auto-distrugere. Subliniez, la auto-distrugere. Ei se distrug pe sine însuși. Nu trebuie să fac nimic pentru asta. Eu îndiplinesc doar datoria mea, construiesc lumi ale viitoarelor acțiuni bune conform planului lui Dumnezeu. Anume de aceea, cunosc viitorul, pentru că dețin Cartea Vieții, din care profeții își iau cunoștința atunci, cînd Domnul Tatăl Atotputernic le permite să privească în ea.

În ceea ce privește viitorului, el nu depinde de oameni. El este creat de geniul Creatorului și este scris de El în această Carte a Vieții. Și dacă se împlinesc profețiile, atunci de ce nu se va împlini tot ce este scris acolo. Prin urmare, îi rog acelor oameni, care urmează publicațiile mele să nu mă facă un ucigaș sau un agresor. Eu aduc oamenilor fericire și ordine conform planului lui Dumnezeu, iar Preasfînta Fecioara, Maica Lumii, aduce iubire oamenilor. De la oameni înșiși depinde, ce ei vor alege: lumea lui Dumnezeu, adică viața veșnică sau promisiunile lui satana, moartea și uitarea.

Dar există un popor, așa-numitul ales, care interpretează în mod deliberat greșit toate faptele, trădează alb pentru negru și invers. Am spus în repetate rînduri de ori acestui popor că își săpă propriul mormînt cu acțiunile sale. El și s-a apropiat de propriul mormînt. Dar anume eu nu îi împing în acest mormînt. Ei sunt împinși în el de către poporul său înșuși, de prostia și mîndria lor și setea lor de profit – vițelul lor de aur. Lor ei ar trebui să-i mulțumească pentru moartea iminentă.

Astăzi Moldova mică este observată cu atenție de către tot kagalul evreiesc, pentru că ceea, ce se întîmplă în Moldova, astăzi este extrapolat pe întregul glob. La 8 august 2008, în Orheiul Vechi, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am lansat procesul de reformatare a planetei noastre, și în decurs de o lună întregul sistem financiar și economic al evreimii mondiale a intrat într-o rotire ireversibilă. Acum  eu am transferat întreaga omenire la cel de-al patrulea nivel al dezvoltării, și noi vedem cum toate încercările de a alege în Moldova cel puțin un fel de conducere nu conduc la nimic.

Este suficient să ne uităm atent la ceea ce anume se va întîmpla în țara mea, unită cu Dumnezeu, și va deveni clar ce se va întîmpla în întreaga lume. Am spus în repetate de ori, că eu sunt conducătorul suprem al planetei, și că în mîinile mele se află Cartea Vieții – scenariul dezvoltării vieții pe planeta noastră. Acest scenariu nu poate fi modificat. Aceasta este soarta planetei noastre, destinul ei, care este asigurată de voia lui Dumnezeu.

Cît de tare, domnilor, voi nu veți strădui, totul se va întîmpla așa cum este scris în Cartea Vieții. Și nu poate fi altfel, pentru că fostul regim al diavolului, iluzia lui a căzut, și o nouă putere a domnit pe planetă. Acesta va domni pe planeta noastră pentru următorii o mie de ani, și această putere este numită dinastia Mazur, dinastia Regelui Regior, dinastia lui Isus Hristos a celei de-a doua veniri.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

19 − 17 =