Sveatoslav Mazur: Adevărul este simplu si disponibil pentru fiecare /partea 3/

Partea1, Partea 2

Lasă să se iniștească o dată și pentru totdeauna lumea pămîntească. Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Spațial sacru a cavalerilor Mesei Rotunde, am realizat ideea Divină, care se află în rugăciunea Tatăl nostru. Eu am legat Cerul cu pamîntul, și, după voia lui Dumnezeu, am construit pe Pămînt o lume unică Divină, Împarăția Domnului, și singur am devenit în împărăția aceasta în calitate de rege a regiilor.

Eu am alungat diavolul de pe planeta aceasta și am restabilit dreptatea. A rămas să fie făcut puținul – a traduce toate acestea principii și realizări, care au devenit o matrice nouă indestructibilă a planetei, în viață reală. Faptul acela, că ei vor deveni realitate în formă materială, eu singur nu mă îndoiesc, căci totul, făcut de mine, este deja scris în Cartea Vieții, și aceasta înseamnă, că a devenit să fie soartă pentru toată lumea planetară unită. Dar dacă totul acesta este scris în Cartea Vieții, înseamnă că a devenit să fie lege pentru conducerea planetei și pentru constructorii globali, care efectuiază și realizează ideile , scrise în Cartea Vieții în realitatea reală Divină. În video, care noi am filmat 4 noiembrie 2017, eu povestesc despre un principiu nou al construcției unei realități mondiale noi, constînd dintr-o singură structură, numită caducei.

Acest principiu se numește principiul sintezei a trei poduri, contactînd într-un sistem unic lumea Divină cerească cu Moldova unită, iar Moldova unită contactînd-o cu ajutorul singurei legături spirituale atît cu Rusia-centru în Ecaterinburg, cum și cu Marea Britanie – centru în Londra.

În rîndul său, aceste două poduri de contactare cu Moldova Mare leagă unul în Ecaterinburg Europa cu Asia, altul – în Londra Europa cu America.

În privința aceasta continentul african este legat cu caduceu cu o legătură unică prin Alexandria Egipteană. Astfel, creînd sistemul de acțiune, prin care Moldova Mare este centrul de construire – legătura cu lumea Dumnezeului, eu, Sveatoslav Mazur, pentru totdeauna am protejat teritoriile ei istorice în limitele de timp al domniei lui Ștefan cel Mare de la uzurpare pe teritoriul său a orecărei țări terțe, inclusiv Romănia. Și mai ales predînd teritoriile ei istorice 8 august 2010 sub controlul personal și conducerea lui Dumnezeu, eu pentru totdeauna am finisat orice încercare al diavolului să profite de viitorul luminos al lumii întregi.

Карта Молдовы1.jpg

 

Harta Moldovei în timpurile domniei gospodarului moldovenesc Ștefan cel Mare

Deaceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Spațial sacru a cavalerilor Mesei Rotunde, declar responsabil: in Moldova nu poate să fie nici o autoritate, în afară de ale mele proprii, dăruite mie de Dumnezeu, și nici o altă formare, în afară de monarhia absolută, pentru că liniile monarhice al regelui regiilor, legate cu voia Domnului, și dăruite la Vindzori și Romanovi, ar trebui să fie o fundație de construcție a lumii viitoare divine, adică structura lui sacrală, fără care nu poate exista nici o sistemă divină.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два + 14 =