Sveatoslav Mazur: Revoluția sexuală al lui Freud a eșuat /partea 3/

partea 1, partea 2

Aș vrea să introduc in textul meu o parte de optimizm, dar sistema, pe care a construit-o diavolul, în viitorul apropiat va cădea și se va roti în jurul lumii. Și alte evoluții nu poate să fie, fiindcă ea a fost construită de către diavol contra bunului simț. Fără conștientizarea acestui sens este imposibil de realizat și evenimentele, care ne așteaptă în viitorul apropiat.Vorba deja nu merge de ani, vorba merge de luni, și iată de ce.

Pentru ca să-și păstreze puterea sa pe Pămănt, diavolul s-a pornit contra legilor obiective a construirei lumii. Adică, el a contracarat puterea sa puterii lui Dumnezeu. Iar ostatici în bătălia aceasta el a făcut pe noi, toată lumea, căci, dacă ar fi fost vorba doar de el singur și de gazda lui, n-ar exista întrebări. Dumnezeu Atotputernic i-aș ucide împreună cu lumea lor, cum a făcut El aceasta cu orașele cunoscute Sodom și Gomorra, care și au reprezentat la nivelul global centru energiei sexuale. Dar, diavolul înțelegea, că merită numai să se separe cu lumea, cum el va fi deodată lichidat. Acest complot seamănă cu un act terroristic de luare a ostacilor. Și în complotul acesta, ca întotdeauna, se află și complici acestor terroriști, numit “popor  ales”  și filialele lui, diferite structuri spirituale ale Vaticanului, Francmasoneria,  entități teroriste și grupuri financiare și economice secrete care controlează  aurul diavolului.

Așadar, sarcina mea și a fost ca să creez condiții de tranziție al întregii lumi la nivelul nou al dezvoltării, numai fără diavol și armata lui. Anume deceea eu și structura mea în lumea diavolului au activat ca forțe speciale. Mai întâi a pătruns în toate nivelurile lumii diavolului, și apoi, cu ajutorul tehnologiilor Divine, avînd energii nelimitate și oportunități, a costruit un sistem, care nu  percepe energii diabolice și iearhii diabolice. Acest sistem acționează ca un lift, intrarea în care este codată sub structura externă și internă a omului nou, care a trecut o dăruire specială Divină – recodare.  Și findcă în viitorul apropiat (vorba este de căteva luni) sistema diavolului sub pricine obiective se va prăbuși, așadar în fața fiecărui locuitor al planetei se va ridica întrebarea: de a trece în realitate nouă ori de a muri?

Anume atunci eu și voi conecta planul B. Căci planul evoluției “punctele forte ale acestei lumi” au respins, cred că, crezînd, că nimic nu se va primi la mine, cum aceasta deja se întîmpla în istoria lumii întregi nu o dată. Ce să zicem, vom trăi – vom vedea. Cănd sistemul diavolului se va prăbuși, nu va exista nici-o întoarcere înapoi.

Va urma.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × 1 =