Sveatoslav Mazur: Pentru a realiza sensul vieții, este necesar să «mori» /Partea 2/

Partea 1

Evenimentele principale în viața întregii lumi deja au avut loc, fiindcă eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru Ordinului Cosmic sacral al Cavalerilor Mesei Rotunde, moștenitor al tronului Bizantin, deja am tradus toată lumea într-o etapă nouă a dezvoltării sale, în stadiul interacțiunii cosmice a cerului cu pământul. Această interacțiune se desfășoară cu ajutorul conștiinței extinse, prin care fiecare om care trăiește pe planetă, este în stare liber și ușor să se conecteze la computerul cosmic, care în rîndul său poate oferi pentru astfel de om stiințe la nivelul diferit.

Singur omul în acelaș timp nu este în stare să schimbe ceva în matrice informațională nici a planetei, nici a întregului univers. Aceasta crează condiții pentru dezvoltarea constantă, planificată a întregii omeniri pentru o perspectivă de o lungă durată, temporară, și crează condiții noi pentru înțelegerea sensului evenimentelor, care se întîmplă pe pămînt. Și fiindcă în viitorul apropiat rămășițele de matrice al lui Lucifer sub contradicții crescînde vor muri, prăbușind realitatea precedentă, astfel în viitorul apropiat înaintea tranziției finale înaintea noastră se va deschide doar o singură perspectivă a dezvoltării. Această perspectivă se numește bunătate. Adică o dezvoltare bună, fructoasă al poporului nostru unic întreg sub denumirea omenire, ca un singur organizm indevizibil, fără tot felul de granițe și religii, fără dogme și înșelăciuni false, fără verbiage și ipocrizie. Noi vom vedea lumea, despre care au visat toți oamenii avansați al planetei pentru mai multe milenii. Dar pînă acest moment e necesar să trăim.

Anume deaceea eu propun tuturor oamenilor de pe planetă să aibă răbdare, să reziste provocările sataniștilor aiurite, Papei, elitei negre, nobilimei și, în cele din urmă, kabaliștilor, care așteaptă totuși să ne arunce în abisul catastrofei nucleare, ca să ucidă toată lumea exixtentă înainte de colapsul său final.

Mă gîndesc, că ei nu vor reuși, căci nu mai au timp de pregătire pentru război, dar conducerea structurii eu, Sveatoslav Mazur, am distus-o din timp.

În următoarea parte a materialului meu eu voi povesti mai detaliat cum toți oamenii doritori (capabile pentru reîncarnare) deja astăzi pot să înceapă procesul acesta și cum el va avea loc la nivelul planetar.

Va urma.
Sveatoslav Mazur, S.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семь + 19 =